3 Ekim 2010 Pazar

Lecce Catania Maçını Canlı izle 03.10.2010


Lecce Catania Maçını Canlı izle 03.10.2010

Sezona Chievo mağlubiyetiyle başlayan Catania,ilk haftanın şokunu çabuk atlatarak çıktığı 4 maçta mağlubiyet yüzü görmedi.Konuk ekip çok iyi futbol oynuyor diyemem ancak disiplinli bir takım ve takım oyununu iyi sergiliyorlar.Catania özellikle Milan deplasmanında çok iyi mücadele etmiş ve dirençli futbolunun karşılığını fazlasıyla haketmişti.
Lecce cephesine baktığımda istikrarsız sonuçlar aldıklarını gözlemliyorum.Cesena mağlubiyetinin ardından Parma ile sahasında ve Palermo ile deplasmanda berabere kalarak 3 haftada 2 puan topladılar.Lecce’de orta sahanın değişmez isimlerinden biri olan Giocomazzi’nin cezası sebebiyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek isim.
Dengeli bir karşılaşma beklediğimden tercihim beraberlik.Ancak Lecce’nin saha ve seyirci avantajıyla bir adım öne çıktığını göz ardı edemeyiz.Banko kuponlar Lecce kaybetmez,sürpriz kuponlar direkt olarak beraberlik deneyebilirler.

Lecce Catania Macı izle, Lecce Catania Maçı kaç kaç, Lecce Catania Maçını bedava izle, Lecce Catania Maçını canlı izle, Lecce Catania Maçını canlı seyret, Lecce Catania Maçını izle, Lecce Catania Maçını online izle, Lecce Catania Maçını seyret, Lecce Catania Maçının kadroları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder