3 Ekim 2010 Pazar

Twente Groningen Maçini Canli izle 03.10.2010


Twente son iki maçtan fazlasıyla yaralı çıktı. Ajax’ı sahalarında ellerinden kaçırdılar ve puan farkını kapatma şansını teptiler. Ayrıca defans oyuncuları Tiendalli’yi sakatlık dolayısıyla kaybettiler. Hafta için Totenham’dan 4 gol yediler. Ayrıca antremanda yine başka bir defans oyuncusu Buyysee’yi kaybettiler. Oldukça kötü bir haftayı geride bıraktılar diyebiliriz. 13 puanla 4.sıradalar ama geçen seneki kadar güven verici görüntüleri yok. Steve McLaren’ın takımına göre defansif anlamda daha iyiydiler ama çok önemli iki defans oyuncuları sakatlıkları dolayısıyla yoklar.

Groningen lige çok iyi başladı. Alttaki zayıf rakiplerini fazla zorlanmadan ve kendilerini sıkmadan yendiler. Ajax ve PSV gibi iki şampiyonluk adayından da rakiplerini iyi kitleyerek puan almasını bildiler. PSV ve Twente maçları onlar için test olacaktı. PSV testinden geçtiler. Şimdi sıra Twente deplasmanında ve 1 puan çıkarmak niyetindeler. Takım olarak eksikleri yok.
3. ve 4. Sıradaki iki ekibin karşılaşması oldukça zevkli geçmeye aday. Twente’nin defanstaki iki sakatı Twente’nin çalışan defans kurgusunu oldukça bozdu. Groningen burayı zorlayacaktır ama iki ekibinde gol yollarında çok da başarılı olduğu söylenemez. Sürpriz bir ALT tercihi ile beraber bir beraberlik de bu maçtan çıkabilir. Uzak durulmasında fayda var.

Twente Groningen Macı izle, Twente Groningen Maçı kaç kaç, Twente Groningen Maçını bedava izle, Twente Groningen Maçını canlı izle, Twente Groningen Maçını canlı seyret, Twente Groningen Maçını izle, Twente Groningen Maçını online izle, Twente Groningen Maçını seyret, Twente Groningen Maçının kadroları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder