3 Ekim 2010 Pazar

Bayer Leverkusen Werder Bremen Maçini Canli izle - 03.10.2010


Üst üste 2. galibiyetini alan Leverkusen ligdeki yükselişini devam ettiriyor. Stuttgart karşısında biraz şans, biraz da fırsatçılıklarını iyi konuşturdular. Bremen ise Hamburg karşısında kazanarak ligde biraz nefes aldı, ama hala güvenilir bir takım değiller. Nitekim şampiyonlar liginde farklı bir yenilgi aldılar. Ev sahibinde savunmada Castro, orta sahada Ballack ve golcü Kiessling gibi önemli isimler bu maçta yok. Konuk takımda savunmada Boenisch, Naldo ve Fritz, orta sahada Frings ve Kroos, golcü Pizarro bu maçta yoklar.



İki takımın maçları genelde gollü geçer. Ev sahibi rakibine göre daha iyi durumda. Bremen’li oyuncular kazanmak adına iyi mücadele ediyor, ama savunması kötü durumda. Leverkusen gibi tehlikeli bir takım karşısında yine zorlanacaklardır. İki takıma güvenemeyenler ‘üst’ seçimini rahatlıkla değerlendirebilirler. Ev sahibine güveniyor ve galibiyetini bekliyorum.

Bayer Leverkusen Werder Bremen Macı izle, Bayer Leverkusen Werder Bremen Maçı kaç kaç, Bayer Leverkusen Werder Bremen Maçını bedava izle, Bayer Leverkusen Werder Bremen Maçını canlı izle, Bayer Leverkusen Werder Bremen Maçını canlı seyret, Bayer Leverkusen Werder Bremen Maçını izle, Bayer Leverkusen Werder Bremen Maçını online izle, Bayer Leverkusen Werder Bremen Maçını seyret, Bayer Leverkusen Werder Bremen Maçının kadroları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder