17 Ekim 2010 Pazar

Sabahın Sedası 18 Ekim 2010 izle

Sabahın Sedası 18 Ekim 2010 izle

Sabahın Sedası 18 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
18 Ekim Sabahın Sedası izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

18 Ekim Doktorum izle 18.10.2010

Doktorum 18 Ekim 2010 izle

Doktorum 18 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
18 Ekim Doktorum izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Galatasaray 2-4 Ankaragücü Maçı Özeti Golleri izle 17.10.2010

Galatasaray 2-4 Ankaragücü Maçı Özeti Golleri izle 17.10.2010











Sporting Gijon Sevilla Maçini Canli izle 17.10.2010 İspanya Premier

Sporting, Barça ve Valencia karşısında aldığı yenilgilerin ardından Zaragoza deplasmanında 2-0 öne geçtiği maçı 2-2 berabere bitirmişti. İnişli çıkışlı bir görüntüleri var. Bu maç içerisinde de olmuyor değil. Geride kalan altı haftada 5 puan aldılar. Ne var ki; bu altı maç içerisinde Barcelona, Valencia, Atletico Madrid, Athletic Bilbao gibi ligin güçlü takımları var. Bu zorlu fikstüre bir yenisi bu maçta Sevilla ile eklenecek bu dönemi en az hasarla kapatmak istiyorlar.

Sevilla, kötü gidişi Manzano’nun gelişiyle bir anda durdurdu. Takım içerisinde bulunduğu uykudan uyanıverdi ve önce deplasmanda Dortmund’u, ardından ise Pizjuan’da Atletico Madrid’i mağlup ettiler.
Sevilla daha şanslı olsa da El Molinon deplasmanı onlar için riskli. Bahis açısından 2-3 gol ideal bir tercih olabilir.

Lyon Lille Maçini Canli izle 17.10.2010

Lyon 5 maç sonra Nancy deplasmanında kazanarak ligdeki 2.galibiyetini aldı. Maça oldukça iyi başlayan Lyon 2-0 öne geçti. Peş peşe gelen gollerle bir anda skoru 2-2’ye getiren Nancy karşısında Lyon zorda olsa golü bularak kazanmayı başardı. Lille ise doludizgin yoluna devam ediyor. Ligde henüz yenilgi yüzü görmeyen ekipte Sow ve Gervinho ikilisi performanslarıyla göz dolduruyor.Lyon deplasmanından da puanla döneceklerini düşünüyorum.

Bari Lazio Maçini Canli izle 17.10.2010 İtalya Serie A

Yedinci hafta lig lideri Lazio ile onbirinci sırada olan Bari’nin yapacağı karşılaşma ile kapanıyor. Lazio takımı geçen sene yaşamış olduğu sıkıntılır günlerden ders çıkartmış. Bu sezon işi sıkı tutuyorlar. Başkentin mavi-beyazlı ekibini alışkın olduğumuz yerlerde ve bilinen o hırsıyla izlemeye başladık. Chievo ve Brescia karşısında aldığı seri galibiyetlerin ardından evinde Juventus gibi bir devi yenmesini bilmiş olan Bari gibi zor bir deplasmana çıkıyor. Lazio takımı şu ana kadar sadece Sampdoria’ya deplasmanda kaybetti. Bu da sezonun ilk maçıydı ve nedenlerini sezonun ilk maçı olmasına bağlayabiliriz. Geride kalan 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan toplayarak ligin en tepesine oturdu. Ama bu Bari deplasmanı onlar için gerekten zor geçecek gibi görünüyor. İşte San Nicola’da oynanacak olan bu karşılaşma Reja’nın öğrencileri için tam anlamıyla olgunlaşma adına gerçek bir sınav. Liderliğe devam mı tamam mı? Meghni, Matuzalem ve Cavanda’nın durumları netlik kazanmamış durumda.


Genoa deplasmanında alınan mağlübiyetin ardından milli maçlar nedeniyle lige verilen ara bir anlamda Bari takımının lehine oldu. Bu şekilde Teknik direktör Ventura düşünmek, hataları görmek ve bunları öğrencilerine anlatıp işleyecek zamanı fazlasıyla bulmuş oldu. Bari takımı geçen sezon dahil evinde oynamış olduğu son 5 karşılaşmadan sadece 1 gol yiyerek 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Bu karşılaşmada da ev sahibi olmasından ve iç saha performansları yüksek olduğundan dolayı terazi Bari lehine daha ağır basıyor. Takımda sadece Raggi sakatlığından dolayı kadroda yok.

Çaykur Rizespor Giresunspor Maçini Canli izle 17.10.2010

G.Antep deplasmanında oynanan kötü futbol neticesinde sahadan 3-0 mağlup ayrılan Çaykur Rizespor, Karadeniz Derbisi’nde Giresunspor ile karşılaşıyor. Rizespor iç sahada oynadığı etkili futbola ve ateşli taraftarına çok güveniyor. Giresunspor’da da Hüsnü Özkara’dan boşalan teknik direktörlüğe Bahri kaya getirildi, bu durum muhakkak futbolcuların performansına olumlu etki yapacaktır. Rizespor, kendi sahasında Giresunspor’la oynadığı 3 maçıda kazandı. Giresunspor bu sezon oynadığı 3 deplasman maçında da mağlup oldu. Derbi de Rizespor galibiyeti mantıklı olur, Atmacalar taraftarı önünde bu sezon çok etkili oynuyor, kanaatimce Çotanaklar rakibine direnemez.

Galatasaray Ankaragücü Maçini Canli izle 17.10.2010 Süper Toto Süper Lig

Ligde hızla üst sıralara çıkmak isteyen Galatasaray’ın konuğu Ankaragücü olacak.


Galatasaray’da sakatlıklar can sıkıyor. Milan Baros, Arda Turan, Çağlar Birinci, Sabri Sarıoğlu gibi isimlere Cana ve Servet’ de eklendi. Bu iki isimin durumu maç saatinde belli olacak. Sakatlıklardan dolayı takım kurmada Rijkaard sıkıntı yaşıyor. Özellikle hücum hattında.. Ancak son Karabükspor yenilgisinden sonra artık kredisi kalmayan bir Galatasaray sahaya çıkacak. Maçı kazanmak için istekli, saldırgan bir oyun bekliyorum. Ankaragücü’nün zaaflarını iyi değerlendireceklerdir.

Ankaragücü son maçta Konyaspor’u 4-1 gibi farklı bir skorlar yenerek moral buldu. Hücumda çok fazla sıkıntıları yok. Zaten kaliteli bir kadroya sahipler. Vittek bu maçla birlikte sakatlıktan dönecek. Hücumda önemli bir artı olacaktır. Hızlı hücumlarla Galatasaray’ı avlamaya çalışacaklar. Ancak deplasmanlardaki karneleri çok iyi değil. Bu da en büyük dezavantajları olacaktır. Maçın gollü geçeceğini düşünüyorum. Sonuç açısından bir tercih yapmak oldukça güç. Tercihim üst yönünde olacaktır.

Hoffenheim Mönchengladbach Maçini Canli izle 17.10.2010

Sezona çok iyi başlayan Hoffenheim bunun gerisini getiremedi. 4 haftadır kazanamıyorlar. Mainz deplasmanında kötü oynamasalar da, rakibi kendilerinden daha iyi olduğu için kaybettiler. İleri ki haftalar için bu takımdan hala umutluyum. M’gladbach ise sahasında Wolfsburg karşısında galibiyeti kaçıran taraftı. Çok iyi oynadılar, ama bu iyi oyunlarını galibiyetle süsleyemediler. Ev sahibinde cezalı savunma oyuncusu Simunic dışında bir eksiklikleri bulunmuyor. Konuk takımda savunmada Brouwers ve Dante, hücumda Matmour en önemli eksiklikler.


Hoffenheim rakibine göre çok iyi bir takım. Kötü oynamıyorlar, ama kazanmakta zorlanmaya başladılar. Rakip bu sefer uygun görünüyor. Her ne kadar iyi oynamaya başlayan M’gladbach olsa da, dış sahada kötü oynayan bir takım. Ev sahibinin galibiyeti normal bir sonuç olacaktır.

Kaiserslautern Eintracht Frankfurt Maçini Canli izle 17.10.2010

Sezona çok iyi başlayan K’lautern son 5 hafta galibiyet yüzü göremiyor. Son olarakHamburg deplasmanında çok kötü oynamasalar da güçleri kazanmaya yetmedi. Yetenekli ve iyi bir takımlar. Frankfurt ise son iki haftada alınan galibiyetlerle ligde üst sıralara yükselişini sürdürdü. Denk güçlerin mücadelesinde maç sonucu her ihtimale açık olduğunu düşünüyorum. Gollü bir maç bekliyorum ve ‘üst’ seçeneği daha ideal bir seçim olacaktır.

Sampdoria Fiorentina Maçini Canli izle 17.10.2010 İtalya Serie A

Sampdoria Fiorentina Maçini Canli izle 17.10.2010 İtalya Serie A

Palermo Bologna Maçini Canli izle 17.10.2010 İtalya Serie A

Zavkli ve güzel geçmesini beklediğim bir karşılaşma. Palermo takımı Juventus ve Fiorentina deplasmanlarında aldığı galibiyetler ile deplasman maçlarında ne kadar etkili bir takım olduğunu gösterdi. Kendi seyircisi önünde henüz galibiyet ile tanışamadı. Rossi’nin öğrencileri Barbera stadında oynadıkları maçlarda 9 puanın sadece ikisini alabildiler. Artık bu maçta seyircilerine bir galibiyet hediye etmek isteyeceklerdir. Takımda, Carrozzieri İtalyan profesyonel futbol disiplin kurulundan almış olduğu cezadan dolayı 2011 yılının nisan ayına kadar yok. Liverani ve Rigoni sakatlıklarından dolayı kadro dışındalar.

Bologna takımı 4 maçtır yenilmiyor. Beraberliklere abone olmuş bir takım. Son 4 karşılaşmanın sadece birinde galip ayrılarak diğer üçünü beraberlikle tamamladı. Rölentide bir sezon yaşıyor. Bu sezon Di Vaio çok formda. İnanılmaz goller atarak takımının tüm yükünü çekiyor diyebiliriz. Emiglia temsilcisi Bologna Serie A’da 7 defa şampiyonluk yaşamış bir ekip. Tehlikeli bölgelere inmeyip kendisini kurtarmasını bilecek bir tecrübeye sahipler. Takımda tek eksik Morieo.

Juventus Lecce Maçini Canli izle 17.10.2010 İtalya Serie A

Fatih Öztekin

Palermo’dan yenilmiş olan 3 tokatın Sihay-beyazlı Torino temsilcisine yaradığı ve kendine getirdiği düşüncesindeyim. İçerde pembe-sihaylılar karşısında alınan 3-1’lik mağlubiyetten sonra Juventus çok önemli 3 karşılaşmaya çıktı. Cagliari karşısında alınan 4-2’lik şov galibiyetten sonra İngiltere liginin en pahalı takımları arasında bulunan M. City deplasman beraberliği ve Serie A’da geçen sezonun 3 kupalı şampiyonu İnter deplasmanında alınan beraberliklerle takım kendini buldu. Takıma yeni katılan oyuncuların ve yeni hocanın uyum süreçleri tamamlanmış durumda olup artık Juventus klubü bunların getirilerini almaya başlayacaktır. Başarı ile geçen son 3 resmi karşılaşmayı Lecce karşısında alacakları bir galibiyetle taçlandırmak isteyeceklerdir. Takım, bu maçtan alınacak galibiyetin hafta içerisinde oynanacak olan Salzburg maçına ne kadar çok etki edeceğinin farkında. Bilindiği üzere takımda kaleci Buffon yok, Traore’nin durumu net değil.
Sezon başında birileri bize; bu sezon serieA’ya yeni çıkmış olan Lecce’nin altı hafta sonunda Torino Olimpiyat stadına rakibi ile aynı puanı paylaşarak çıkacağını söyleseydi herhalde ona güler geçerdik. Fiorentina ve Catania karşısında aldığı galibiyetler ve Parma ile Palermo karşısında alınan beraberlikler neticesinde De Canio’nun öğrencileri 8 puan toplayarak ligde iyi bir konuma yerleştiler. Bu konum onlar için çok önemli. Çünkü sezon başında tüm otoriteler Lecce’nin daha ilk haftalarda tehlikeli bölge sınırları içerisinde yer alacağı görüşündeydiler. Ama şimdi bakıldığında Juventus gibi dev bir takımla aynı puanda ve Roma, Udinese, Sampdoria gibi üst düzey takımların üzerinde bulunuyorlar. Dolayısıyla oyuncular büyük bir güven içerisindeler. Bakalım bu başarılı grafiklerini ilerki haftalara taşıyabileceklermi?. Lecce’de Chevanton ve Reginiussen sakatlılarından dolayı kadroda yoklar.

Cesena Parma Maçini Canli izle 17.10.2010 İtalya Serie A

Serie A’nın yeni temsilcisi Siyah-beyazlı ekip Cesena için bu sezon herşey iyi başlamıştı. Topladıkları 7 puan ile liderlik koltuğunu İnter ile paylaşıyorlardı. Birkaç hafta içerisinde üst üste yaşanan puan kayıpları ile yavaş yavaş sıkıntı yaşamaya ve Serie A’nın gerçek yüzü ile tanışmaya başladılar. Eğer bir an önce o ilk haftalardaki istekli oyunlarına geri dönmezler ise aşağıdaki tehlikeli bölgeye doğru hızla ilerleyebilirler. Cesana takımında Colucci kart cezalısı, Budan ise sakat olduğundan dolayı kadroda yok.

Ficcadenti’nin takımı zor durumda fakat Marino’nun ekibi ise ondan daha beter durumda. İlk hafta Brescia karşısında almış olduğu 2-0 lık net galibiyetten bu yana takım bir çöküş içerisinde. Beş maçta almış olduğu 3 mağlübiyet ve iki beraberliğin yanı sıra takım yaklaşık 200 dakikadır gol atamıyor. Parma takımında halen tam olarak düzelemeyen Giavinco’nun bu maçta oynayıp oynamayacağı konusu netlik kazanamadı. Galloppa ve Paloschi ise sakat, kadroda yok. Bu maç için bir tahmin yapmak kolay değil. Her iki takımda bir çıkış arayışı içerisinde. Parma takımı gerek kadro yapısı olarak gerekse de SerieA tecrübesi bakımından daha çok ön plana çıkıyor. Ama dediğim gibi her 2 takımda zor durumda ve ne olacağını tam olarak kestirmek kolay değil. Bakıldığında maçın hakkının beraberlik gibi olacağı göze çarpıyor. Bu yüzden ben puanların paylaşılacağı fikrini daha mantıklı buluyorum. Siz değerli okurlarımız arasından bu takımlardan birine daha fazla güvenen biri varsa o güvendiği takımın galibiyetinin yanına beraberliğide ekleyerek çifte şans oynadığı takdirde işini garantiye almış olur.

Catania Napoli Maçini Canli izle 17.10.2010 İtalya Serie A

Bu karşılaşmayı değerlendirmek için Napoli takımının performansını ön plana almammız gerekiyor. Napoli 4-1’lik Cesena galibiyetinden sonra Avrupa Ligi karşılaşmasında Stau Bükreş ile 3-3 berabere kalarak peşinden lig karşılaşmasında evinde Roma’yı 2-0’lık net bir skor ile geçti. Örnek olarak verdiğim bu karşılaşmaların yanı sıra oynamış olduğu diğer karşılaşmalarıda dikkate alacak olur isek (Ultrect ile oynanan Av. Ligi hariç) demek oluyor ki Mazzarri’nin ekibi maç başına 1,5 gol ortalaması ile oynuyor. Bu da hem İtalya Serie A hemde Avrupa Ligi için çok önem taşıyan bir husustur. Napoli’de Lucarelli 4 ay kadroda yok. Aronica’nın durumu netlik kazanmadı.

Catania takımı 3 hafta önce evinde Cesena takımını yendikten sonra hedef büyütmüştü. Peşinden Bologna karşısında alınan beraberlik ve Lecce karşısında alınan mağlubiyetle ki bu sezon Chievo karşında alınan mağlubiyetten sonra ikinci yenilgisi oldu, bütün bu umutları bir anda son bulmuş oldu. Bu pazar evinde oynayacağı Napoli maçından sonra Sicilya temsilcisi Catania’nın hedefini ve ne yapmak istediğini tam ve net bir şekilde anlama imkanı bulacağız. Şu da bir gerçek ki Catania takımı 2010 yılının başından bu yana evinde oynamış olduğu toplam 15 maçta henüz yenilgi yüzü görmedi. Bu 15 karşılaşmanın dokuzunda galibiyet ve beşinde ise beraberlik çıkarttı. Takımda Sciacca, Augustyn, Carboni ve Ledesma gibi oyuncular sakatlıklarından dolayı kadroda yoklar.

Brescia Udinese Maçini Canli izle 17.10.2010 İtalya Serie A

Brescia takımı maçı beraberliğe taşıyacak veya beraberlikle bitirecek olan enstrümanların ne olduğunu halen öğrenmiş değil. Lachini’nin çalıştırmış olduğu Lombardia temsilcisi Brescia Serie A’daki 20 takım içerisinde beraberlikle tanışmayan tek takım. Ya yeniyor ya da yeniliyorlar. Ve milli maçlardan dolayı lige verilen aradan önce Lazio deplasmanında üçüncü ve üst üste ikinci yenilgisini aldı.

Udinese takımı altı kez sahaya galibiyet için çıkmış olduğu denemelerinin sonuncusunda başarılı olabildi. Geride kalan 4 yenilgi ve 1 beraberlikten sonra nihayet 540. dakika sonunda üç puanla tanışabildi. Cesana karşısında alınan bu galibiyet onların bu sezon ki ilk galibiyeti oldu ama kaybettikleri 4 karşılaşmada özellikle İnter ve Bologna karşısında ve berabere biten karşılaşmasında da Udinese takımı ümit veren, tabiri caizse iyi oynayarak kaybeden bir takım olarak ön plana çıktı. Guidolin’in ekibi iyi top oynuyor. Sanırım geçen sezon takımdan ayrılan ve bu sezon takıma yeni gelen oyunculardan kaynaklanan bir uyum sorunu yaşıyorlar. Geçen haftalar hep onların lehine. İlerleyen haftalarda Udinese takımını daha iyi yerlerde göreceğimiz aşikardır. Elde olan istatistiklere bakarak konuşacak olursak Brescia takımı eninde sonunda beraberlikle tanışacaktır. Bu olmazsa olmaz bir kanundur. Udinese takımı aldığı galibiyetten sonra moral buldu ve yavaş yavaş kendilerini buluyorlar. Bu moral ile Brescia karşısında yenilmezler.

Kasımpaşa Trabzonspor Maçini Canli izle 17.10.2010 Süper Toto Süper Lig

Ligde çok zor günler geçiren Kasımpaşa artık bir çıkış arıyor. Rakip ise ligin en iyi ekiplerinden Trabzonspor.


Kasımpaşa geçen sezonun ardından bu sezon çok büyük bir düşüş içerisinde bulunuyorlar. Takımın özellikle savunmasındaki zaaflar Yılmaz Vural’ı koltuğundan edebilir. Son maçta Antalyaspor karşısındaki mahkum oyununun ardından Selim Teber’in açıklaması her şeyi özetliyor.’’Bugün ilk defa utandım. Antalyaspor özellikle son 15 dakika tek kale oynadı’’ diyen Teber takımının durumunu bizlere özetliyor. Takımda Sancak Kaplan cezalı.

Trabzonspor ligin en iyi orta sahalarından birisine sahip. Bunun verdiği avantajla ligde oldukça fazla söz sahibi olacaktır. Son maçta Beşiktaş’ı geçmesini bildiler. Ancak yine sol kanattaki açıklar göze çarptı. Engin’in takıma katılması orta sahayı toparlamış görünüyor. Son maçta kırmızı kart gören Teofilo bu maçta sahada yer alamayacak. Yerine Umut ilk 11’deki yerini tekrar alacak. Rakibe karşı üstünlüğünü hissettirecektirler. Orta sahada üstünlüğü ve kontrolü ellerine geçirip rakibin savunmadaki zaaflarını değerlendirmeye çalışacaklar. Bunda da başarılı olacaklarını düşünüyorum. Ev sahibi takımın tek avantajı kendi stadları olan Recep Tayip Erdoğan stadyumunda maçın oynanacak olması. Ancak bu da Kasımpaşa’ya yetmeyecektir. Trabzonspor kazanır.

Gençlerbirliği Antalyaspor Maçini Canli izle 17.10.2010 Süper Toto Süper Lig

Ligde orta sıralarda yer alan iki ekip Ankara’da karşı karşıya geliyor. Gençlerbirliği’nin konuğu Antalyaspor oluyor.


Gençlerbirliği lige iyi bir giriş yapamadı. Thomas Doll önderliğinde sadece 8 puan toplayabildiler. Son maçta Fenerbahçe’ye karşı koyamadılar. Kırmızı kart gören Jedinak bu maçta cezalı olduğu için sahada yer alamayacak. Takımda Stewart, Cem gibi oyuncuların da sakatlıkları bulunuyor. Ancak sakatlıkları geçen Zec, Harbuzi ve Serdar takımdaki yerini alabilecek.

Antalyaspor son maçta eksiklerinin olmasına rağmen Kasımpaşa’yı yenmesini bildiler. Bu maçta da Necati, Djiehoua ve Serge Pacome bu maçta sakatlıkları nedeni ile sahada olmayacaklar. Yenal’in hafif sakatlığı var ancak maç saatine yetişeceği bildirildi. Önemli golcülerinden yoksun olarak bu maçta zorlanacaklarını düşünüyorum. Kasımpaşa maçında rakibin savunmadaki zaaflarını iyi değerlendirmişlerdi. Ancak bu sefer daha etkili bir takıma karşı oynayacaklar. Ev sahibi takımın Ankara derbisinden sonra yeniden kazanacaklarını düşünüyorum.

Roda Vitesse Maçini Canli izle 17.10.2010

Roda bu sene ligin kalburüstü ve güçlü takımlarından birini kurdu. Özellikle kendi evlerinde yenilmeleri zor gözüküyor. Tecrübeli oyuncular ile iyi bir kadro kurdular. Şimdiye kadar sadece Ajax’a yenildiler. İyi defansları ve ortalamanın üstünde hücum hatları var.

Vitesse satış işlemleri sonrasında biraz olsun çıkışa geçti. Defansif anlamda toparlandılar ve son 3 maçta kalelerini gole kapadılar. Topladıkları 5 puan ile de düşme hattından üst sıralara doğru yükseldiler.
Roda sahasında olmanın avantajı ve kadro kalitesi ile rakibine oranla galibiyete yakın taraf. Vitesse defansif anlamda son maçlardaki başarısını devam ettirebilirse ALT maçı karşımıza çıkabilir. Yüksek oranı ile riske de girilebilir. Benim tercihim Roda galibiyeti ve sistem kuponlarında ALT tercihi yönünde.

Groningen Heerenveen Maçini Canli izle 17.10.2010

Groningen bu seneye çok iyi bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz hafta da Twente deplasmanında bu başarılarını devam ettirmiş olsalardı şu an zirveye ortaklardı. Zirveden önceki hedefleri UEFA’ya direk katılabilmek.

Heerenveen henüz rakibi gibi takımını ve sistemini oturtabilmiş değil. Oldukça istikrarsızlar. Ron Jans’ın takımın sistemini oturtması için zamana ihtiyacı olacak. Bu seneyi geçiş olarakdeğerlendirip önümüzdeki sene için hedef yükseltebilirler. Groningen karşısında en büyük avantajları eski Groningen hocası Ron jans olacak.
İki takıma baktığımızda kadro olarak, oturmuş sistem olarak ve taktik/oyun olarak Groningen rakibine göre daha iyi durumda. Tek handikapları kendilerini çok iyi tanıyan Ron jans’in karşısına çıkacak olmaları. Bu Heerenveen’in puan alma olasılığını arttırıyor. Bu yüzden Groningen galibiyeti ile beraber bir beraberlik de değerlendirilebilir. Yine de seyirci avantajı ile Groningen bu maçtan galibiyetle ayrılacaktır diye düşünüyorum.

Everton Liverpool Maçini Canli izle 17.10.2010 İngiltere Premier Lig

Satış süreciyle ilgili belirsizlikler ve lige yaptığı kötü başlangıç ile sıkıntılı günler geçiren Liverpool'a bir kötü haber de milli takımlarında sakatlanan Dirk Kuyt ve Daniel Agger'den geldi.Bu kadar sıkıntılı bir dönemde kadro kurmakta zorlanan Hodgson’un Everton deplasmanında da işi oldukça zor olacak.Everton son maçında Birmingham’ı yenerek ligdeki ilk galibiyetini almayı başardı.Rakibini bu kadar kötü yakalamışken Everton’un kazanacağını düşünüyorum.

TKİ Tavşanlı Linyitspor Samsunspor Maçini Canli izle 17.10.2010

Tavşanlı Linyit geçen hafta deplasmanda Giresunspor’u 1-0 yenerek ligdeki ilk 3 puanı ile tanıştı. Kütahya Temsilcisi o kadar mücadeleci ve istekliydi ki Giresunspor’u hata yapmaya zorladı ve başardı, defansın yaptığı inanılmaz hatanın neticesi Tavşanlı hanesine gol olarak yazıldı. Alınan bu galibiyetle Tavşanlı için oyuncuların özgüvenlerinin yerine gelmesi ve takımın lige adapte olabilmesi açısından çok önemliydi. Samsunspor’da kendi sahasında aldığı Adanaspor galibiyeti ile moral buldu. Ben iki takımında bu maçta gol yollarında sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum, geçen hafta aldıkları sonuçlar birbirlerinden çekinmeleri için yeterli olabilir, aslına bakarsanız hem Tavşanlı hem de Samsunspor formsuz rakipler karşısında galip geldiler. Tavşanlı kendi sahasında oynadığı 2 maçta da berabere kalırken Samsunspor da deplasman maçlarında güven vermiyor. Savunma güvenliğinin ön planda olacağı maçta Tavşanlı yenilmez seçeneği bana çok mantıklı geliyor.

Boluspor Denizlispor Maçini Canli izle 17.10.2010 Bank Asya 1.Lig

İç sahada oynadığı son maçta Diyarbakırspor karşısında taraftarlarını hüsrana uğratan Boluspor için bu hafta daha zorlu bir iç saha mücadelesi olacak. Denizlispor ise dış saha maçlarında etkili olan bir takım, rakipleri kapanmadığı için gol yollarında daha etkililer, kaliteli savunma oyuncuları da rakip forvetlere geçit vermiyor. Geçen hafta kendi sahasında Kartalspor karşısında 2 puan bırakan Denizlispor, bu hafta kayıp puanları telafi için galibiyet hedefliyor. İki takımında puansız ayrılmak istemeyeceği bir mücadele, beraberlik gayet mantıklı olur, geriye düşen takım eşitliği yakalayabilecek kalitede.

Cagliari Inter Maçini Canli izle 17.10.2010 İtalya Serie A

Pazar gününün açılış maçı birinci sınıf bir karşılaşma ile başlıyor. Cagliari ve İnter takımları İtalyan futbol tarihini yazan iki prestijli ve İtalya içinde en çok takip edilen 2 takım. Lige verilen aradan önce Sardegna ve Lombardia temsilcisi son maçlarını beraberlikle tamamladılar. Bisoli’nin onbirine Conti ve D’Agostini takviyeleri yapılarak Verona’dan 1 puan ile dönmesini bildiler. Benitez’in onbiri ise evinde Juventus ile oynadığı karşılaşmada puanları paylaştılar.

Sant’Elia’da oynanacak olan bu karşılaşmayı değerlendirebilmek için her iki takımında defans hattını iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bir tarafta altıncı hafta sonunda kalesinde sadece 3 gol görerek şu an için ligin en az gol yiyen ve en iyi defansına sahip olan Inter diğer tarafta ise Agazzi’nin koruduğu kalede altı hafta sonunda sadece 5 gol gören oturmuş defansa sahip Cagliari. Inter takımında Arjantinli yıldızlar Cambiasso ve Milito’nun olmayışı ve bu maçın ardından 3 gün sonra Tottenham ile Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak olmaları değerlendirme yapmamızda etkili olan önemli unsurlardır. Inter mevcut olan sakat futbolcularına yenilerini eklememek için ve şampiyonlar ligi maçına dinç bir şekilde tam kadro çıkabilmek için bu maçı temkinli oynayacaktır. Cagliari takımında kart cezalısı veya sakat yok, takım tam kadro. Inter takımı ise adeta bir sakatlıklar ordusu. Bunlar; Tiago Motta, Pandev, Milito, Cambiasso, Cordoba, Mariga ve Suazo’dur.

Kolera Sen Nasıl Bir İnsansın Dinle - Şarkı Sözü



Yağdı yağmur aktı sel doğdu Eylül’ün kızı Esen günün sürpriz ismi Ehlen ve sehlen.Çok zaman kaybetti deve pireyle ben de küçüktüm eskide göğe bakardım gözlerim dönerdi maviye.
Gergedanın ezik kalbim üzerinde koşturması,aynı benin farklı elde yepyeni bir hal alması,
uykudan evvel yolculanan günün hatırlanması,derinden bir iç yanması.Bana gelirsen kalbin elinde gel kemiklerinden sıyrılıpta gel baharı bekle akasyalarla gel çuvallamayız korkma bir rumuz ikimize de yeter.
Söyle bana daha önce hiç kimseciklere söylemediğin sözler.
Hayrımı isteyen şükür birkaç yaratılan da var hala öldürdüğüm örümceğin üzerimde bedduası var hata yapmaktan korkan Kolo hata üzerine hata yapar sanki taşınırken düşer tabutum ölüm çıkar.
Bir eksi daha yazıldı birden haneye gerek yok bahaneye utanç için bul kusur şahaneye
mum kendini lav zannetti söndü döndü laleye şükür rahmet düştü tane tane her bir daneye.
İste sade iste ayrı 7 pınardan su toplarım iste eski medeniyetler gibi yerin dibine batayım.
Ben gerçeğim onlar hayal iste sana ispatlarım,bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım.
Aradan çok yıllar geçti, çok sular aktı düştüm bu hale
Eller heva hevesine düşkün konuştu halimi yedi mahalle
Herkes anladı ne yazık ki anlatamıyorum derdimi yare
Kalbim ellerden düştü oldu ciğer de pare pare
Göründüm güçlü düzeldim sandım ama hep bunalımdayım
Ne mümkün dengede durmak,fırtınadan bir uçurumdayım.
Daha filmi anlatmadan ağlarsın sen nasıl bir insansın?
Ben senle aşka düştüm parçalandım tane tane
Kolo kayıp ülkenin prensesi ondan duyulmaz sesi büyütmüş beni ölülerin üvey sevgisi
fermanı verdim ve vuruldu cellatın hain kellesi,azarlandığım anlar ve insanların küflü sözleri.
Bakar kör bir hayat yaşadık hurma ağacı altında bukağı vuruldu kahra ateş düştü bağrıma
kötü niyetle sorulan bir sorusun iyilik arama cevapta,kendini öldüren bir akrebim ben yangın ortasında.
Altın suyuna batırdın tekrar sattın eski hurdayı ben de sen kalana kadar soydum izbe dükkanı,
özledim sinirliyken gelip derdime sırnaşmanı.İnfilak eder gözlerine düşen intihar uçakları.
Sonunda geldin elinde tozlu yapma çiçeklerin eh teşekkür ederim bana da birkaç dakikanı verdin
Sen çocukları korkutan o soğuk kanlı cin prenstin ağlamak istedim 40 dereceyle yandı gözlerim.
Aradan çok yıllar geçti çok sular aktı düştüm bu hale
Eller heva hevesine düşkün konuştu halimi yedi mahalle
Herkes anladı ne yazık ki anlatamıyorum derdimi yare
Kalbim ellerden düştü oldu ciğer de pare pare
Göründüm güçlü düzeldim sandım ama hep bunalımdayım
Ne mümkün dengede durmak,fırtınadan bir uçurumdayım.
Daha filmi anlatmadan ağlarsın sen nasıl bir insansın?
Ben senle aşka düştüm parçalandım tane tane…

Gerçek Yoga Nasıl Yapılır ? ( Resimli Anlatım )

Gerçek yoga nasıldır?

Yaklaşık iki hafta önce vizyona giren ve başrolündeJulia Roberts’ın oynadığı "Ye, Dua Et, Sev" filmi, Yoga’yı insanlara yanlış bir şekilde tanıttığı gerekçesi ile Yoga üstatlarından tepki gördü.

Hindistan’da Yoga Akademi’nin Kurucusu Azerbaycanlı Prof. Dr. Akif Manaf, yaptığı açıklamada, Yoga’nın Matematik gibi bir bilim dalı olduğunu söyledi.

Yoga’nın hiç bir dinle alakası olmadığını, evrensel birkişisel gelişim ve sağlık sistemi olduğunu belirten Manaf, başrolünde Julia Roberts’ın oynadığı "Ye, Dua Et, Sev" filminin ise bu sistemi yanlış tanıttığını ileri sürdü.

Manaf, "Elizabeth Gilbert’in kitabından uyarlanan filmde baştan sona Yoga’dan bahsedilmekte ama ne yazık ki Yoga ile ilgili gerçekte hiç bir unsura yerverilmemektedir" dedi.

Filmde yapılan törenler ve ayinlerin Hinduizm’in değişik tarikatlarına ait ritüellerden ibaret olduğunu savunan Manaf, şöyle konuştu: "Filmde gösterilen sahnelerde yer alan Kirtan (Hinduların ilahi söyleyip, zikir yaptıkları ayinler) görüntülerinin Yoga ile hiçbir ilgisi yoktur. Orijinal Yoga sistemi, evrensel bir kişiselgelişim ve sağlık sistemidir. Ve hiçbir dinle ilgisi yoktur. Yoga, Matematik gibi bir bilim dalıdır ve tüm insanlığa aittir. Yoga sisteminin en temel unsurlarının başında fiziksel duruşlar ve nefes teknikleri yer almaktadır. Bunlar olmazsa olmaz ögelerdir. Filmin hiçbir sahnesinde bu teknikler yer almamakta. Hinduizm Tanrılarının adlarının tekrarlandığı zikir ayinleri, sanki Yoga’da yapılan meditasyon gibi tanıtılmıştır. Filmde yer alan zikir ve tapınma törenleri de tamamen bir aldatmacadır. Hinduizm propagandasıdır."

İNSANLARI YOGA’DAN UZAKLAŞTIRIYOR
Manaf, dünya genelinde çok sayıda öğrencisi olduğunu anımsatarak, filmin vizyona girmesinin ardından bu öğrencileri başta olmak üzere çok sayıda rahatsızlık içeren postalar aldığını anlattı.

Filmde zikir ayinleri sırasında kendini kaybetmiş, çıldırmış insan görüntülerinin yer aldığını bunu da Yoga sanan insanların kafasını karıştırdığını belirten Manaf, "Bu görüntüler insanları Yoga’dan uzaklaştırıyor. Oysa ki Orijinal Yoga Sistemi genç, yaşlı herkese hitap eden eşsiz bir sağlıklı yaşam rehberidir" dedi.

Yoga adının tüm dünyada saygı duyulan ve güvenilen bir imaja sahip olduğunun altını çizen Manaf, Yoga ile ilgisi olmayan bir çok Hinduizm tarikatının ise bu şekilde ilgi çekmeye çalıştığını ileri sürdü.

Yoga Akademi olarak amaçlarının tüm dünyaya Orijinal Yoga Sistemi’ni gerçek ve saf hali ile aktarmak olduğunu ifade eden Manaf, "Bu tip Hindu tarikatlarının Yoga adını kirleterek, insanları yanlış yönlendirmesini ve zarar vermesini engelleyeceğiz" diye konuştu.

Günümüzde birçok Hinduizm ve Budizm tarikatının kendini "yoga merkezi" olarak tanıttığını savunan Manaf, şöyle devam etti: "Bu tarikatlar Yoga kelimesini bir yem gibi kullanarak masum insanları dogmatik bir tapınma sistemine sürüklemektedir. "Yoga" adı taşıyan tarikatlara
dikkat edilmeli ve onların ağına düşülmemelidir. Tarikatın üyeleri kendilerini tarikatçı değil, Yogiolarak nitelendirmektedir. Aslında bu tarikatlar kendi inançlarını batıda yaymak için Yoga sözcüğünü bir yem gibi kullanmaktadır. Tarikatların gerçek faaliyeti ve amaçları ;Yoga" adı altında saklanmakta ve batıya yayılmaktadır. "Yoga ve Meditasyon dernekleri" adı altında da faaliyet göstermektedir. Bu merkezlerdeki sözde eğitmenler gerçekte Yoga bilgisinden yoksun oldukları için insanları fiziksel ve duygusal olarak sakatlamaktadır. Bu merkezler kendi tanıtım broşürleri ve web sitelerinde hint kıyafetleri, alınlarında Hindu sembolleri ile ayin yaparken çektirdikleri resimleri bile Yoga adı altında insanlara gösterip, Yoga hakkında tamamen yanlış izlenim uyandırmaktadırlar.

Yoga yapıyoruz sanan masum kişiler, daha üst enerjilere uyumlanacakları söylenerek, Hindistan;daki tarikataşramlarına götürülmektedir. Bu aşramlarda harinam inisiasyonu adı altında Hinduizm;e geçiş törenleri düzenlenmektedir. Hindu isimleri almaktadırlar. Bu kişiler din değiştirdiklerinin farkında bile değildir. Durum bu derece trajik ve komik bir hal almıştır."

FİLM
Film, hayatta her şeye sahip olan ama bir türlü tam bir mutluluğa erişemeyen Liz Gilbert’in (Julia Roberts) acılı birboşanma ve depresyonun ardından kendini keşfetme sürecini anlatıyor.

Gilbert bir yandan kendi gerçek iç dünyasını yeniden keşfedip, onunla tekrar bağ kurarken, bir yandan da dünyayı meraklı gözlerle gezmeyi arzu eden modern bir kadındır. Boşanmasının ardından bir yol ayrımına gelen Gilbert, işinden bir yıllığına izin alarak, karakterine hiç uymayan bir şekilde güvenli limanından çıkacak, hayatını değiştirmek için her şeyi riske atacaktır.

Egzotik seyahatleri sırasında, İtalya’da yemek yemeğinin yalın zevkini, Hindistan’da duanın gücünü ve son olarak, beklenmedik bir şekilde, Bali’de ise içsel huzur ile aşkın dengesini yaşar.

6 Pas 17 Ekim İzle

6 Pas 17 Ekim 2010 izle

6 Pas 17 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
6 Pas izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Tekno Trend 17 Ekim İzle

Tekno Trend 17 Ekim 2010 izle

Tekno Trend 17 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
Tekno Trend izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

%100 Futbol 17 Ekim 2010 izle

%100 Futbol 17 Ekim 2010 izle

%100 Futbol 17 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim %100 Futbol izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Haber Tadında 17 Ekim 2010 izle

Haber Tadında 17 Ekim 2010 izle

Haber Tadında 17 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Haber Tadında izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Süper Star Life 17 Ekim izle 118.Bölüm

Süper Star Life 17 Ekim izle

Süper Star Life 17 Ekim izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Süper Star Life izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Cansu'yla Baştacı 17 Ekim izle

Cansu'yla Baştacı 17 Ekim izle

Cansu'yla Baştacı 17 Ekim izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Cansu'yla Baştacı izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

17 Ekim Deryalı Günler izle 17.10.10

Deryalı Günler 17 Ekim izle

Deryalı Günler 17 Ekim izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Deryalı Günler izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Deryalı Günler 17 Ekim izle

Deryalı Günler 17 Ekim izle

Deryalı Günler 17 Ekim izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Deryalı Günler izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Pazar Sürprizi 17 Ekim izle

Pazar Sürprizi 17 Ekim izle

Pazar Sürprizi 17 Ekim izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Pazar Sürprizi izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Şeffaf Oda 17 Ekim 2010 izle

Şeffaf Oda 17 Ekim 2010 izle

Şeffaf Oda 17 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Şeffaf Oda izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

24 Ekim Aşk Bir Hayal izle 24.10.2010

Aşk Bir Hayal 24 Ekim Fragmanı izle


Aşk Bir Hayal 24 Ekim Fragmanı izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
24 Ekim Aşk Bir Hayal izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Aşk Bir Hayal 24 Ekim Fragmanı izle

Aşk Bir Hayal 24 Ekim Fragmanı izle

Aşk Bir Hayal 24 Ekim Fragmanı izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
24 Ekim Aşk Bir Hayal izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

17 Ekim Aşk Bir Hayal izle 17.10.10

Aşk Bir Hayal 17 Ekim 2010 izle

Aşk Bir Hayal 17 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Aşk Bir Hayal izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Aşk Bir Hayal 17 Ekim 2010 izle

Aşk Bir Hayal 17 Ekim 2010 izle

Aşk Bir Hayal 17 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Aşk Bir Hayal izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Patito Feo 70.Bölüm İzle - 17.10.2010

Patito Feo 17 Ekim izle

Patito Feo 17 Ekim izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Patito Feo izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler.

17 Ekim Patito Feo izle 17.10.10

Patito Feo 17 Ekim izle

Patito Feo 17 Ekim izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Patito Feo izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler.

Patito Feo 17 Ekim izle

Patito Feo 17 Ekim izle

Patito Feo 17 Ekim izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Patito Feo izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Filmler ve Müzikler 17 Ekim 2010 izle

Filmler ve Müzikler 17 Ekim 2010 izle

Filmler ve Müzikler 17 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Filmler ve Müzikler izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Araba Takibi 17 Ekim 2010 izle

Araba Takibi 17 Ekim 2010 izle

Araba Takibi 17 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Araba Takibi izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Derin Mevzu 17 Ekim 2010 izle

Derin Mevzu 17 Ekim 2010 izle

Derin Mevzu 17 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Derin Mevzu izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Oylum Talu'yla Burası Haftasonu 17 Ekim 2010 izle

Oylum Talu'yla Burası Haftasonu 17 Ekim 2010 izle

Oylum Talu'yla Burası Haftasonu 17 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Oylum Talu'yla Burası Haftasonu izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Tolga Abi ile Büyüklere 17 Ekim 2010 izle

Tolga Abi ile Büyüklere 17 Ekim 2010 izle

Tolga Abi ile Büyüklere 17 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Tolga Abi ile Büyüklere izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Politik Açılım 17 Ekim 2010 izle

Politik Açılım 17 Ekim 2010 izle

Politik Açılım 17 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Politik Açılım izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Politik Açılım 17 Ekim 2010 İzle

Eğlence Pazarı 17 Ekim 2010 izle

Eğlence Pazarı 17 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Eğlence Pazarı izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Eğlence Pazarı 17 Ekim 2010 izle

Eğlence Pazarı 17 Ekim 2010 izle

Eğlence Pazarı 17 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Eğlence Pazarı izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

17 Ekim İyi Seyirler izle 17.10.10

İyi Seyirler 17 Ekim 2010 izle

İyi Seyirler 17 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim İyi Seyirler izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

İyi Seyirler 17 Ekim 2010 izle

İyi Seyirler 17 Ekim 2010 izle

İyi Seyirler 17 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim İyi Seyirler izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

17 Ekim Ölümsüz Kahramanlar izle 17.10.10

Ölümsüz Kahramanlar 17 Ekim 2010 izle

Ölümsüz Kahramanlar 17 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Ölümsüz Kahramanlar izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Ölümsüz Kahramanlar 17 Ekim 2010 izle

Ölümsüz Kahramanlar 17 Ekim 2010 izle

Ölümsüz Kahramanlar 17 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Ölümsüz Kahramanlar izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Zirvedeki Türküler 17 Ekim 2010 izle

Zirvedeki Türküler 17 Ekim izle

Zirvedeki Türküler 17 Ekim izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Zirvedeki Türküler izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Ekrem'le Rumeli Rüzgarı 17 Ekim izle

Ekrem'le Rumeli Rüzgarı 17 Ekim izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.

Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Ekrem'le Rumeli Rüzgarı izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Artı Değer 17 Ekim izle

Artı Değer 17 Ekim izle

Artı Değer 17 Ekim izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Artı Değer izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

17 Ekim Abbas Güçlü ile Genç Bakış izle 17.10.10

Abbas Güçlü ile Genç Bakış 17 Ekim izle

Abbas Güçlü ile Genç Bakış 17 Ekim izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Abbas Güçlü ile Genç Bakış izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

Abbas Güçlü ile Genç Bakış 17 Ekim izle

Abbas Güçlü ile Genç Bakış 17 Ekim izle

Abbas Güçlü ile Genç Bakış 17 Ekim izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
17 Ekim Abbas Güçlü ile Genç Bakış izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

17 Ekim Atv Yayın Akışı - 17.10.2010 Atv Yayın Akışı

06.30 Haber KAHVALTI HABERLERİ
09.00 Yerli Dizi BİR İSTANBUL MASALI (TEKRAR)
10.00 Kadın Prog. MÜGE ANLI İLE TATLI SERT (445.BÖLÜM)
13.00 Yerli Dizi YAHŞİ CAZİBE (11.BÖLÜM TEKRAR)
15.15 Kadın Prog. ESRA EROL’DA EVLEN BENİMLE (192.BÖLÜM)
18.40 Haber ATV ANA HABER BÜLTENİ
20.00 Yerli Dizi ÇOCUKLAR DUYMASIN / YENİ BÖLÜM (10.BÖLÜM)
22.20 Yerli Dizi KAPALIÇARŞI / YENİ BÖLÜM (38.BÖLÜM)
00.40 Yerli Dizi KILIÇ GÜNÜ (3.BÖLÜM TEKRAR)
03.10 Yerli Dizi AŞK VE CEZA (28.BÖLÜM TEKRAR)
05.10 Yerli Dizi ATV ANA HABER BÜLTENİ (TEKRAR)

17 Ekim Fox Tv Yayın Akışı - 17.10.2010 Fox Tv Yayın Akışı

07:00 Fatih Portakal ile Çalar Saat ©
10:00 Yabancı Dizi- Aşkın Peşinde- t
11:30 Kadın Programı- Su Gibi ©
15:00 Yerli Dizi- Unutma Beni- YENİ
16:45 Yabancı Dizi- Aşkın Peşinde- YENİ
18:00 FOX Ana Haber ©
19:00 Yerli Dizi– Deniz Yıldızı- YENİ
20:30 Türk Filmi- Hababam Sınıfı Merhaba
23.00 FOX Gece Haberi
23.45 Yerli Dizi- Keskin Bıçak – 6. Bölüm - FİNAL
01:00 Yarışma- 101-t
02:45 Yabancı Dizi- The O.C. – YENİ
03:30 Yerli Dizi- Unutma Beni-t
04:15 Yerli Dizi– Arka Sıradakiler-t
06:15 Yerli Dizi– Deniz Yıldızı- t

17 Ekim Show Tv Yayın Akışı - 17.10.2010 Show Tv Yayın Akışı

06.30 Haber SABAH HABERLERİ-Canlı- Genel İzleyici

08.00
Yaşam
HERKES İÇİN SAĞLIK -Genel İzleyici

10.00 Kadın DERYALI GÜNLER-Canlı-Genel İzleyici

10.55 Kadın SABAHIN SEDASI-Canlı- Genel İzleyici

14.15 Yerli Dizi DOKTORLAR-Tekrar -Genel İzleyici

16.00 Yarışma YEMEKTEYİZ- Genel İzleyici

19.00 Haber SHOW TV ANA HABER

19.50 Spor SPOR SAYFASI

20.00 Yerli Dizi TÜRK MALI-Tekrar-Genel İzleyici
22.15 Yarışma VAR MISIN YOK MUSUN-Genel İzleyici
00.30 Yarışma YEMEKTEYİZ-Tekrar-Genel İzleyici

02.30

04.30 Yerli Dizi

Eğlence CENNET MAHALLESİ- Tekrar -Genel İzleyici