23 Ekim 2010 Cumartesi

Las Palmas-Albacete Maçini Canli izle 23.10.2010

Son maçlarda iki takım da düşüş gözleniyor. Özellikle Albacete son iki maçını da kaybetti ve son Ponferradina maçı tam bir hayal kırıklığıydı. Las Palmas geçen hafta Valladolid karşısında dağılsa da bundan önceki maçta Betis’e puan kaybetmişti. Bu rakiplerin ciddiyeti göz önüne alındığında Las Palmas’ı evinde yine de favori görebiliriz.

Real Madrid Racing Santander Maçini Canli izle 23.10.2010

Mourinho’nun Real Madrid’i giderek form tutuyor. Bu form artışı da farklı skorları beraberinde getirmeye başladı. La Liga’da zirveye çıkan Real Madrid, şampiyonlar liginde de üçte üç yaptı. Ronaldo’nun özellikle çıkışta olduğunu söylemek lazım.

Racing geçen hafta Almeria’yı mağlup etti. Çok da iyi oynadı ve farkı kaçırdı. Racing’in deplasman karnesi çok iyi değil ama çok farklı maçlar da kaybetmediler. Real Madrid karşısında işleri kolay değil. Real’in kazanmasını bekliyorum. Handikap düşünülmesi lazım.

Eintracht Frankfurt Schalke 04 Maçini Canli izle 23.10.2010

Üst üste 3. galibiyetini K’lautern alan Frankfurt rakibi karşısında özellikle kale ve savunma çok iyi oynadı. Ligde üst sıralara yaklaştılar. Schalke’de kötü gidişat devam ediyor. Stuttgart karşısında rakibine sahada üstünlükleri olmasına rağmen yenilgiyi son dakika penaltı golüyle kurtarabildiler. Hafta içi şampiyonlar liginde galip gelerek moral buldular. Kaybedilen puanlar ve son durumlarıyla bu sene şampiyonluk hayal gibi görünüyor. Ev sahibinde çok önemli bir eksiklik yok. Konuk takımda savunmada Hoogland ve Pander bu maçta yok.


İki takım bu sahada 43 defa karşı karşıya geldi. Ev sahibi 25 galibiyet alırken, konuk takım 13 galibiyet aldı. Özellikle son 10 yıl da Schalke’nin rakibine bariz bir üstünlüğü var. Bir tarafta kazanan ve saha avantajı elinde bulunan Frankfurt, diğer taraf formsuz ve kazanamadıkça maçlara daha stresli çıkan Schalke olacak. Ev sahibinin yenilmezliği daha uygun görünüyor.

İst.Büyükşehir Bld. Gaziantepspor Maçini Canli izle 23.10.2010

İst.Büyükşehir Bld. Gaziantepspor Maçini Canli izle 23.10.2010

Abdullah Avcı’nın ekibi İstanbul B.BLD son haftalarda sıkıntılı görünüyor. Ancak iç sahada takım savunmaları ile etkili olabilen bir takım. Kontra ataklarla genelde başarılı olan bir ekip olduğu için kapanan takımlar karşısında sıkıntı yaşıyorlar. Bu maçta da çok fazla açık alan bulabileceklerini düşünmüyorum. Bu nedenle hücum anlamınca sıkıntılı bir maça çıkıyorlar. Ancak savunmaları yine etkili olacaktır.


Tolunay Kafkas’ın öğrencileri son üç maçta aldıkları puanlarla üst sıralara tırmanışa geçtiler. Bu maçtan da hedef puan çıkartmak olacaktır. Deplasmanlarda iyi kapanan bir takım. Bu maçta da kontrollü olarak maça başlayacaklardır. Bu nedenle kısır bir maç bekliyorum. Tercihim 2.5 gol altından yana olacak. Alternatif bahis olarak ilk yarı beraberliği öneriyorum.

Tottenham Everton Maçini Canli izle 23.10.2010

Tottenham Everton Maçini Canli izle 23.10.2010

Hafta içi Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Inter’e konuk olan Tottenham sahadan 4-3’lük mağlubiyetle ayrıldı. Ancak sol kanat oyuncusu Bale oynadığı futbol ve attığı 3 golle maça damgasını vuran isim oldu.80 dakikayı 10 kişi oynamasına rağmen Tottenham’lı oyuncuların gösterdiği performans gerçekten takdire değerdi.Everton ise hafta sonu Liverpool önünde beni yanıltmadı ve sahadan 2-0 galip ayrılarak bu sezonki ikinci galibiyetini almayı başardı.Cahill ve Arteta’nın artan performanslarıyla Everton daha iyi oynamaya başladı. Tottenham’da savunmacılar Kaboul ve Dawson ile golcü Defoe’nin uzun süredir devam eden sakatlıkları var. Ancak Bale, Van Der Vaart ve Pavlyuchenko’nun üstün performanslarıyla 3 puana yakın olan taraf ev sahibi Tottenham.

Ingolstadt FSV Frankfurt Maçini Canli izle 23.10.2010

Ingolstadt FSV Frankfurt Maçini Canli izle 23.10.2010

Aachen deplasmanında iyi oynamasına ve rakibini zorlamasına rağmen yenilen Ingolstadt takımında sezon başından beri devam eden kötü kale ve savunma sorunu bu maçta da baş gösterdi. Frankfurt ise bu sene küme düşme hattına fazla yaklaşacağını sanmıyorum ve rahat bir sezon geçireceklerini düşünüyorum. Geçen hafta Hertha Berlin karşısında güçleri yetmedi. Her iki takımda da sezon başından beri sakat olan oyuncular dışında önemli bir eksiklik bulunmuyor.


İki takımı kıyasladığımda Frankfurt bu deplasmandan en azından yenilmeden evine döneceğini düşünüyorum. Ingolstadt bu maçta yine savunma hatalarına devam ederse bir yenilgi daha alabilir.