25 Eylül 2010 Cumartesi

Schalke 04 Mönchengladbach Maçını Canlı izle

Schalke 04 Mönchengladbach Maçını Canlı izle

Ligdeki ilk galibiyetini 5. hafta da alan Schalke biraz olsun rahatladı. Yine zorlandılar ve son dakikada gelen golle kazandılar. İyi oynamadan kazanılan bir üç puandı. M’gladbach ise ligde üst üste 3. yenilgisini aldı. Sezon başındaki rüya yerini kâbusa bırakmış durumda. Pauli karşısında sahada rakibine bir üstünlükleri yoktu. Ev sahibinde savunmada Hoogland ve Pander bu maçta yok. Konuk takımda savunmada Dante, hücum hattında Camargo ve cezalı Idrissou bu maçta yok.

M’gladbach bu sahadaki en son galibiyetini 18 yıl önce almış. Schalke kazanmasına rağmen hala kötü oynuyor. Alınan galibiyet sadece moral açısından iyi oldu. Fikstür şanslarının yardımıyla bu sefer kendilerinden daha kötü bir takımla karşılaşıyorlar. Bu fırsattan yararlanacak güçleri var. Schalke galibiyeti ideal görünüyor.

Atiye Deniz Dondurma Dinle - 2010 Yeni Klib İzle

Atiye Deniz Dondurma Dinle

Sanatçımız Atiye Deniz'in söylemiş olduğu Dondurma şarkısını sitemizden online olarak dinleyebilirsiniz. Atiye Deniz Dondurma Dinledikten sonra yorumlarınızı unutmayıanız. İyi seyirler dilerim.


Keremcem Yutkunamıyorum Dinle - Yeni Video Klib İzle

Keremcem Yutkunamıyorum Dinle

Sanatçımız Keremcem'in söylemiş olduğu Yutkunamıyorum şarkısını sitemizden online olarak dinleyebilirsiniz. Keremcem Yutkunamıyorum Dinledikten sonra yorumlarınızı unutmayıanız. İyi seyirler dilerim.