3 Ekim 2010 Pazar

De Graafschap Feyenoord Maçini Canli izle - 03.10.2010


Ligin zayıf ekiplerinden De Graaf dibe vurmuş Feyenord’u yakalamışken devirmek niyetinde. Bunun içinde Sparta’dan aldıkları Poepon’a güveniyorlar.

Feyenord’da her şey tepetaklak olmuş durumda. Mario Been’in takımı toparlaması, ikinci senesinde takımı tekrar yukarılara çekmesi planlanıyordu ama hiçbir şey istendiği gibi gitmiyor. NEC maçında felaket bir oyun ortaya koydular. Yıldız adayı genç oyuncuları adeta sahada yürüdü. Eski 3.büyük görüntüsünden çıkmış sıradan bir takım kimliği kazanmış gözüküyorlar. Feyenord bu kötü gidişi durdurmak ve tekrar çıkışa geçmek için bu maçı kazanmak zorunda.
Feyenord, Excelsior maçında Poepon ile benzer özelliklerdeki Fernandez’i durduramamış o maçtan 3-2’lik bir yenilgi ile ayrılmıştı. Formda olan Poepon’u NEC maçında izlediğim Feyenord defansının durdurması çok zor ama bir şekilde çıkışa ihtiyaçları var. 2.00’lik oranı ile zayıf De Graaf karşısında denenmesi gerektiğini düşünüyorum.

De Graafschap Feyenoord Macı izle, De Graafschap Feyenoord Maçı kaç kaç, De Graafschap Feyenoord Maçını bedava izle, De Graafschap Feyenoord Maçını canlı izle, De Graafschap Feyenoord Maçını canlı seyret, De Graafschap Feyenoord Maçını izle, De Graafschap Feyenoord Maçını online izle, De Graafschap Feyenoord Maçını seyret, De Graafschap Feyenoord Maçının kadroları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder