3 Ekim 2010 Pazar

Antalyaspor Kasımpaşa Maçini Canli izle - 03.10.2010


Ligde iyi giden Antalyaspor sahasında Kasımpaşa'yı konuk ediyor.


Antalyaspor'da maç öncesinde iki golcü oyuncusunun sakatlığı dikkat çekiyor. Necati ile Djiehoua bu maçta sahada yer alamayacaklar. Kaleci Ömer ise bu maçla birlikte sahalara dönecek. Sahasında başarılı sonuçlar alan bir takım. Hücumda Tita, Veysel ve Ali Zitouni gibi alternatifleri var. Bu maçta yine hücumda etkili olacaklardır.

Kasımpaşa son maçta adeta dağıldı. Fenerbahçe karşısında hiç varlık gösteremediler. Yılmaz Vural'ın takımlarının tipik özelliği tekrar kendini gösterdi. Büyük bir çıkış ardından akıl almaz bir düşüş. Bu düşüş küme düşmeye kadar gidiyor. Kasımpaşa için bu sezon bu tehlike hiç de göz ardı edilmeyecek şekilde duruyor. Ev sahibi takım maçı zorda olsa kazanır. Tercihim Antalyaspor kazanır.

Antalyaspor Kasımpaşa Macı izle, Antalyaspor Kasımpaşa Maçı kaç kaç, Antalyaspor Kasımpaşa Maçını bedava izle, Antalyaspor Kasımpaşa Maçını canlı izle, Antalyaspor Kasımpaşa Maçını canlı seyret, Antalyaspor Kasımpaşa Maçını izle, Antalyaspor Kasımpaşa Maçını online izle, Antalyaspor Kasımpaşa Maçını seyret, Antalyaspor Kasımpaşa Maçının kadroları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder