20 Ekim 2010 Çarşamba

Twente Werder Bremen Maçini Canli izle 20.10.2010 Şampiyonlar Ligi

Açıkçası 2 takımı sıklıkla takip edebilmiş değilim ama özellikle Twente son 2 hocasını Bundersliga’ya ihraç etmiş olmasına rağmen aynı dengeyi ve sistemi koruyarak ne kadar doğru kararlar verebildiklerini sıklıkla kanıtladı.Son 4 maçlarında 3 galibiyet 1 beraberlik aldılar ve zirve takibini sürdürüyorlar.Spurs kazası dışında iyi bir ekim ayı geçirdikleri söylenebilir.


Bu sezon ligde topladığı 11 puanın 7 sini son 3 haftaya sıkıştırmış olan Werder Bremen’inde yükselişte olduğunu görüyoruz.Özellikle Portekizli Almeida’nın performansı dikkat çekici.

Tahmini güç bir karşılaşma zira hemen hemen denk 2 takımın mücadelesi olacak.Bununla birlikte son dönemde gol yollarında çok etkili olan 2 takımın mücadelesi gollü geçmeye aday.Özellikle Twente’nin kayba tahammülü yok.Üst seçeneği mantıklı görünüyor.

Schalke 04 Hapoel Tel Aviv Maçini Canli izle 20.10.2010 Şampiyonlar Ligi

Bundesliga’da ligin dibine demir atan Schalke için artık çanlar çalmaya başladı.Sezon başında transfer edilen pek çok oyuncunun huzursuz olduğu konuşuluyor.Takımı bir türlü rayına oturtamayan mucizelerin adamı Magath’a olan güven sarsılmış görünüyor.Bu maçta yaşanacak bir kayıp tecrübeli teknik adamın fişinin çekilmesine yol açabilir.


Hapoel hafta sonunda derby mücadelesinde Maccabi’yi devirerek moral buldu.1-0’lık skora rağmen maçı çok daha farklı kazanabilirlerdi.Bununla birlikte defansif problemleri artık yadsınamayacak düzeyde.Özellikle stoperler bu seviye için yeterli değil.Herşeye rağmen takım olarak çok bilinçli bir kontratak takımı olmaları ne zaman vuracaklarını bilmeleri onları tehlikeli bir takım yapmaya yeterli.

Tahmini zor bir mücadele.Schalke Benfica maçındaki gibi istekli olursa kaliteli forvetleriyle sonuca gidecek güce sahip.Öte yanda deorganize görüntüleri Hapoel’e gol fırsatları yaratabilir.Üst bitebilecek bir maç görününde.

Rangers Valencia Maçini Canli izle 20.10.2010 Şampiyonlar Ligi

Temsilcimiz Bursasporunda yer aldığı C grubu takımlar arasındaki farkın en bariz olduğu gruplardan biri.Rangers ve Bursaspor , Valencia ve Man Utd’a oranla çok daha zayıf ekipler.Bu maçta Rangers ve Valencia arasındaki farkı net bir şekilde göreceğimizi düşünüyorum.Bursaspor önünde bile çağ dışı bir defansif futbol oynayan Rangers’ın genç dinamik ve formda Valencia’yı durdurabileceğine ihtimal vermiyorum.Hafta sonunda Nou Camp’da öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamayarak hayal kırıklığı yaratan Valencia,İç sahadaki Utd yenilgisini İbrox’ta telafi edecektir.

Panathinaikos Rubin Kazan Maçini Canli izle 20.10.2010 Şampiyonlar Ligi

Oldukça zorlu bir maç.Özellikle son derece formsuz ve isteksiz olan Panathinaikos için.Barca karşısında alınan mağlubiyet kabul edilebilir olsa da , Cobenhagen karşısında iç sahada alınan yenilgi gerçekten yüz kızartıcı.Özellikle orta sahanın bu seviyeye göre fazlasıyla zayıf ve temposuz kaldığını görüyoruz.G.Silva ve Katsouranis’in düşük performansları nedeniyle canları çok yanabilir.


Rusya’da ligin bitimine 6 hafta kala lider Zenit’ten 2 maçı fazlası olmasına rağmen 6 puan geride olan Rubin için şampiyonluk şansı epey azalmış görünüyor.Yapılan iyi takviyelere rağmen Ligde pek istikrarlı bir performans gösterdiklerini söylemek oldukça zor.Gol yollarındaki sorunu nasıl çözecekleri meçhul.

2 takımın form durumları ve performansları pekte iyi değil.Cobenhagen’in gruptan çıkmak için taşıdığı hevesi 2 takımda da göremiyoruz.Açıkçası gecenin en sıkıcı maçlarından biri olmasını bekliyorum.Alt skoru sürpriz olmaz.

Manchester United Bursaspor Maçini Canli izle 20.10.2010 Şampiyonlar Ligi

Man Utd tam bir kaos yaşıyor.Rio Ferdinand,Vidic ve Evans gibi oyunculara hiç yakışmayan inanılmaz savunma hataları,Scholes ve Giggs gibi oyuncuların yerlerinin bir türlü doldurulamaması ,Rooney ve Alex Ferguson’un arasının açılması Kırmızı Şeytanları epey zor durumlara düşürüyor.Son olarak bu sezon 3. Kez son dakikalarda yedikleri gollerle puan kaybettiler.Gol yollarında zorlanmamalarına rağmen savunmadaki aksaklıkları nasıl çözecekleri tam bir merak konusu.


Ligimizde 1. Sırada yoluna devam eden temsilcimiz Bursaspor’da kadro dışı krizlerinin ardından iç sahada Karabükspor’a puan kaybetmekten kurtulamadı.Rangers deplasmanında kilidi açmakta oldukça zorlanan Bursaspor daha önce İngiltere’den sabıkası olan Ertuğrul Sağlam yönetiminde çok daha dikkatli bir futbol oynamaya çalışacaktır.Zira açılmaya çalıştıklarında Trabzon ve Valencia maçlarında neler olduğunu çok net gördüler.Hızlı oyuncularla bir türlü konsantre olamayan Man Utd savunmasını zorlamak en doğru tercih olacaktır.

Inter Tottenham Maçini Canli izle 20.10.2010 Şampiyonlar Ligi

Inter Tottenham Maçini Canli izle 20.10.2010 Şampiyonlar Ligi

İnter ile Tottenham arasında oynanacak olan maç 20.10.2010 Çarşamba günü saat 21.45'te başlayacaktır. Sezona iyi bir başlangıç yapan İnter bu maçı rahat alır gibime geliyor. Ama iddaa oynamak istiyorsanız üst yada 2-3 gol seçeneğini seçebilirsiniz. İyi olan kazansın.

20 Ekim Aşkın Peşinde izle 20.10.2010

Aşkın Peşinde 20 Ekim 2010 izle

Aşkın Peşinde 20 Ekim 2010 izle
mek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
20 Ekim
Aşkın Peşinde izle
mek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..