3 Ekim 2010 Pazar

Almeria Malaga Maçini Canli izle - 03.10.2010


Almeria, geçen hafta büyük bir şok yaşatmıştı Deportivo’ya. Uche’nin ilk yirmi dakikada attığı golle maçı 2-0 kazanmışlardı. Bu da onların ligdeki ilk üç puanı olmuştu. Almeria için geçen hafta alınan galibiyet çok değerliydi bu onların kötü gidişlerini durdurup, çıkış başlatabilir.

Malaga şu ana kadar La Liga’nın en çok gol atıp en çok gol yiyen takımı. 11 gol atan Malaga kalesinde de 11 gol gördü. Geride kalan beş maçlarından sadece 2-0 kazandıkları Getafe maçı alt bitti. Malaga’nın evinde oynadığı üç maçı kaybedip, deplasmandaki iki maçını kazanması da enteresan bir başka durum oldu ama unutmamız gereken çok önemli bir nokta şu; Malaga evinde kaybettiği üç maçta; Valencia, Villarreal ve Sevilla gibi ligin üç güçlü takımına kaybetti.
Ben Malaga’yı şuan daha iyi durumda görüyorum. Almeria karşısında da deplasman başarılarını sürdürebilirler. En azından 0-2 çifte şans bu maç için uygun.

Almeria Malaga Macı izle, Almeria Malaga Maçı kaç kaç, Almeria Malaga Maçını bedava izle, Almeria Malaga Maçını canlı izle, Almeria Malaga Maçını canlı seyret, Almeria Malaga Maçını izle, Almeria Malaga Maçını online izle, Almeria Malaga Maçını seyret, Almeria Malaga Maçının kadroları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder