14 Ağustos 2010 Cumartesi

Hadise Good Kiss Dinle

Hadise Good Kiss Dinle

Sahnelere çıktığı ilk günden beri erkeklerin gözdesi olmayı başaran Hadise Good Kiss şarkısını çıkartmış bulunmaktadır. Hadise güzelliğiyle ve sesiyle dinleyicilerin gönlünde taht kurmayı kısa sürede başardı. Her baba yiğidin harcı değildir bunu başarmak. Bu şarkısını çook beğendiğim için sizlerle paylaşıyorum. İyi seyirler dilerim.

Kolera Dünyadan Arafa Dinle

Kolera Dünyadan Arafa Dinle

Rap dünyasının en önde gelen isimlerinden biri olan Kolera Dünyadan Arafa şarkısını çıkartmış bulunmaktadır. Ben pek fazla rap sevmediğim için sonuna kadar dinlemedim şarkıyı hiç. Ama tabikide Kolera hayranları ve rap seven arkadaşlarımızda vardır aramızda. Onlar için sitede paylaştım. İyi seyirler diliyorum.

Aslı Güngör Son Öpücük Dinle

Aslı Güngör Son Öpücük Dinle

Aslı Güngör Son Öpücük şarkısını ilk çıktığı günden beri severek dinliyorum ve dinlemekten haz duyuyorum. Çünkü bu şarkının bende çok önemi ve yeri var. Eski kız arkadaşım hep bu şarkıyı dinletirdi bana o yüzden çok önemli bir şarkı benim için. Sitede şarkıyı paylaştım, dinleyince belki sizinde aklınıza eskilerden dair birşeyler gelir aklınıza.

Atiye Deniz Muamma Dinle

Atiye Deniz Muamma Dinle

Atiye Deniz'in söylemiş olduğu Muamma şarkısı dinledikçe herkezin çok hoşuna gidiyor. Şahsen ben dinlecikce zevk alıyorum şarkıdan. Şarkı kadar şarkının sözleride bir o kadar güzel. Sizlerinde dinleyip zevk almasını istediğimden dolayı sitemde paylaşıyorum. İyi seyirler dilerim.

Aslı Güngör Ferhat Göçer Dön Gel Yeter Dinle



Asli Güngör & Ferhat Göçer, Asli Güngör & Ferhat Göçer - Dön Gel Yeter, Asli Güngör & Ferhat Göçer - Dön Gel Yeter dinle, Asli Güngör & Ferhat Göçer - Dön Gel Yeter video klip, Asli Güngör & Ferhat Göçer dinle, dön gel yeter, Dön Gel Yeter izle, Dön Gel Yeter video klip, Dön Gel Yeter dinle, düet, Ferhat Göçer - Dön Gel Yeter, Ferhat Göçer - Dön Gel Yeter dinle