3 Ekim 2010 Pazar

Osasuna Levante Maçini Canli izle - 03.10.2010


Osasuna ve Levante ligde 4 puanı bulunan beş takımdan ikisi. Osasuna, üç deplasman maçını da kaybetti. Zaten genellikle kendi sahasında başarılı bir takımdır Osasuna. Bu sezon çok iyi bir görüntüleri yok açıkçası. Ligde kalma mücadelesi içerisinde olmaları muhtemel.

Levante ise ilk üç haftayı puansız kapayıp 10 gol de kalesinde görmüşken, Almeria deplasmanından 1-0’lık skorla dönmeleri hemen ardından da geçen hafta Real Madrid ile kendi sahalarında 0-0 berabere kalmaları onlar adına işlerin toparlandığını gösteriyor.
Osasuna iyi iç saha performansıyla maç için şanslı gözüken taraf olsa da beraberlik riski mevcut. Bu nedenle maç için önerim alt olacak. İki takımın maçının az gollü geçmesini bekliyorum.

Osasuna Levante Macı izle, Osasuna Levante Maçı kaç kaç, Osasuna Levante Maçını bedava izle, Osasuna Levante Maçını canlı izle, Osasuna Levante Maçını canlı seyret, Osasuna Levante Maçını izle, Osasuna Levante Maçını online izle, Osasuna Levante Maçını seyret, Osasuna Levante Maçının kadroları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder