3 Ekim 2010 Pazar

Borussia Dortmund Bayern Munih Maçini Canli izle - 03.10.2010


Dortmund kazanmayı devam ediyor ve şampiyonluk rüyasına şimdiden girmiş durumdalar. Ligdeki takımlara baktığımızda, oynadıkları futbolla bu rüyayı hak ediyorlar ve olmaması için hiçbir neden yok. Nitekim sahasında Münih karşısında alacakları bir galibiyet, onları önünü iyice açacaklar. Münih için söylenecek bir söz yok. Ligin en güçlü takımı ve favorisi olan bu takımın durumu hiç iyi değil. Ribery ile Robben’in yokluğunu çok arıyorlar. Bu iki oyuncuda bu maçta oynamayacak.



Son yıllarda Münih’in rakibine bariz bir üstünlüğü var. Dortmund rakibi karşısında en son galibiyetini 3 sene önce yine bu sahada aldı. Dortmund takımı genç ve yetenekli isimlerden oluşuyor. Maç boyunca kazanmak adına iyi mücadele ediyorlar ve şimdiye kadar bu emeklerinin karşılığını aldılar. Eğer şampiyonluk rüyasında uyanmak istemiyorlarsa ve bu galibiyetlerinib tesadüf olmadığını kanıtlamak istiyorlarsa, Münih karşısında alacakları galibiyetle bunu başarabilirler. Münih’e şu durumda güvenmek biraz riskli görünüyor. Diğer taraftan deplasmanlarda iyi değiller ve bu sahada işleri zor görünüyor.

Borussia Dortmund Bayern Munih Macı izle, Borussia Dortmund Bayern Munih Maçı kaç kaç, Borussia Dortmund Bayern Munih Maçını bedava izle, Borussia Dortmund Bayern Munih Maçını canlı izle, Borussia Dortmund Bayern Munih Maçını canlı seyret, Borussia Dortmund Bayern Munih Maçını izle, Borussia Dortmund Bayern Munih Maçını online izle, Borussia Dortmund Bayern Munih Maçını seyret, Borussia Dortmund Bayern Munih Maçının kadroları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder