3 Ekim 2010 Pazar

İst.Büyükşehir Bld. Bursaspor Maçini Canli izle 03.10.2010


Son maçta Galatasaray karşısında tutunamayan Büyükşehir Bld. sahasında Şampiyonlar Ligi'nde istediğini bulamayan Bursaspor'u konuk ediyor.


Büyükşehir Bld.spor ligin en iyi takım savunmasını yapabilen takımlarından birisi. Galatsaray karşısında erken yenen goller tüm planlarını alt üst etti. Kontra atak gibi önemli bir silahlarını kullanamadılar. Bu maçta daha kontrollü bir Belediye takımı bekliyorum. Rakibin yorgun olmasını da iyi değerlendirmeye çalışacaklardır. Orta sahada daha diri kalacaklardır. Takımda Marcus Vinicius Cesairo ve Serhat Gülpınar yok.

Ligimiz lideri Bursaspor ligde gittiği gibi ne yazık ki Şampiyonlar Ligi'nde başarılı gidemiyor. Ancak G.Rangers maçında çok daha aklı başında özellikle ikinci yarı daha ne istediğini bilen bir Bursaspor izledik. Hem mental hemde fiziksel olarak yoruldılar. Bu maçta kadro derinliğini kullanacaklarını düşünüyorum. Hüseyin Çimşir gibi daha diri isimler sahada olacaktır. Maçın sıkıntılı geçeceğini düşünüyorum. Kısır bir maç olacaktır. Gerek ev sahibi takım olsun gerekse Bursaspor olsun golü bulduklarında çok daha savunma ağırlı bir futbol oynayacaktır. Kuponlarınız için önerim 2.5 gol altı olacak.

İst.Büyükşehir Bld. Bursaspor Macı izle, İst.Büyükşehir Bld. Bursaspor Maçı kaç kaç, İst.Büyükşehir Bld. Bursaspor Maçını bedava izle, İst.Büyükşehir Bld. Bursaspor Maçını canlı izle, İst.Büyükşehir Bld. Bursaspor Maçını canlı seyret, İst.Büyükşehir Bld. Bursaspor Maçını izle, İst.Büyükşehir Bld. Bursaspor Maçını online izle, İst.Büyükşehir Bld. Bursaspor Maçını seyret, İst.Büyükşehir Bld. Bursaspor Maçının kadroları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder