28 Eylül 2010 Salı

Yonca Lodi Düştüysek Kalkarız Dinle - Yeni Video Klip izle

Yonca Lodi Düştüysek Kalkarız Dinle

Sanatçımız Yonca Lodi'in söylemiş olduğu Düştüysek Kalkarız şarkısını sitemizden online olarak dinleyebilirsiniz. Yonca Lodi Düştüysek Kalkarız Dinledikten sonra yorumlarınızı unutmayıanız.İyi seyirler dilerim.

Basel Bayern Munih Maçını Canlı izle - 28.09.2010

Basel Bayern Munih Maçını Canlı izle - 28.09.2010

Haftasonunda 9 kişi kaldığı maçta Zurich’i 4-1 ile geçerek üst üste 7 puan kaybının ardından moral bulan Basel sahasında Alman Devi Bayern’i ağırlıyor.Maç fazlası ile Luzern’in 2 puan gerisinden takibin sürdüren Fink’in öğrencileri Cluj deplasmanında kaybederek başladıkları CL’de ilk puanlarını alma amacında.

Robben’den sonra Ribery’nin de ciddi sakatlığı ile sarsılan Bayern ligde de son derece istikrarsız sonuçlar almaya devam ediyor.Hafta sonunda Allianz Arena’da lider Mainz’a kaybederek büyük bir şok daha yaşayan Bavyeralılar ligde 9. sırada ve Mainz’ın 10 puan gerisinde yer alıyor.Bayern’in 2 yıldızın yokluğunda Schwansteiger’in de Alman Milli takımındakinden daha defansif oynaması ile özellikle kreatif olarak büyük sıkıntı yaşadığı ortada.

Basel için olabilecek en iyi senaryolardan biri gerçekleşmiş durumda.Robben ve Ribery’siz bir Bayern ligde aldığı kötü sonuçlarla moralsiz olarak İsviçre’ye geliyor.Geçen sene yine böyle bir dönemde İtalya’da Juventus’u 4’ledikleri unutulmamalı tabiî ki ama ben Basel’in bu maçtan puan çıkarabileceğini düşünüyorum.Uzak durulması akıllıca olur.

Roma Cluj Maçını Canlı izle - 28.09.2010

Roma Cluj Maçını Canlı izle - 28.09.2010

Sezona çok kötü bir başlangıç yapan As Roma’da hafta sonu oynanan Inter mücadelesinde şanslı bir son dakika golüyle alınan galibiyet adeta koltuğu sallanmakta olan Ranieri’yi kurtardı.Tecrübeli teknik adam bu maçla birlikte sahalara dönmesi beklenen Vucinic’den çok şeyler bekliyor olsa da Karadağlı yıldızın sakatlık öncesi formunu bulması biraz zaman alacaktır.

İlk maçta Basel’i zorda olsa mağlup etmeyi başararak grubu karıştıracağına dair işaretleri bir kez daha veren Cluj, Roma deplasmanın da sürpriz yapabilir mi merak konusu.Özellikle ligde pek iyi gitmedikleri bu dönemde konsantrasyonlarının Şampiyonlar Ligine kayması olası.

Hafta sonu moral depolayan Roma ,Şampiyonlar Liginde de galibiyet ile tanışma amacında olsalar da takım olarak pekte formda oldukları söylenemez.Cluj ise bir karakter yakalamış görünüyor ve genel bir ortalamanın altına pek düşmüyorlar,açıkçası 2 golden fazla yiyeceklerine ihtimal vermiyorum.İtalya’da Roma’nın başını ağrıtabilecek durumda olsalar da İtalyan Devi favori.Öncelikli seçimim Alt olurken plase olarak Roma diyorum.

Partizan Belgrade Arsenal Maçını Canlı izle - 28.09.2010

Partizan Belgrade Arsenal Maçını Canlı izle - 28.09.2010

CL grup mücadelesine 1-0’lık Shaktar yenilgisi ile başlayan Partizan evinde Arsenal’i ağırlıyor.Sırp ekibi özellikle bu sezon daha ofansif bir kimliğe bürünmüş durumda.Bu maçta rakibin isminden korkmadıkları takdirde bize gollü bir maç izlettirmeleri olası.Kupa maçlarının ertelenmesi,Stojanovic’in bazı oyuncuları dinlendirmesi özellikle taraftarların maç için heyecanı maçın atmosferini etkileyecektir.

Arsenal’in istikrarsızlığı artık komik bir hal almaya başladı.Sezon başında takımda ki bütün tecrübeli stoperleri göndererek bu duruma düşmeyi baştan kabullendiler.Bir önceki hafta Tottenham’ı 4 deplasmanda 4 leyip ardından sahasında West Brom’dan 3 gol yemeleri gerçekten enteresan.Direklerden dönen toplar diğer şanssızlıklar olmasa kazanabilirlerdi ama bu savunmanın kötü performansını örtemez.Bakalım bu maçta West Brom önündekini mi yoksa Tottenham önündeki savunmayı mı göreceğiz.

Açıkçası bu maçın sonucu Wenger’in tercihleri ile alakalı.Diaby gibi garantici adamlar ortada olursa az skorlu,Rosicky ve Nasri gibi dikine oynayan adamlar olursa bol gollü bir maç olabilir.Wenger’in grup maçlarında çıkmayı garantileyene kadar risk almadığını düşünürsek Arsenal’in as kadrosu bize gollü bir maç izletecektir diye düşünüyorum.

Chelsea Marsilya Maçını Canlı izle - 28.09.2010

Chelsea Marsilya Maçını Canlı izle - 28.09.2010

Hafta sonunda doğru düzgün pozisyon bile vermedikleri Man City karşısında gol bulamamanın cezasını son dakikada Tevez’in ayağından gelen golle çeken Chelsea lige fırtına gibi girdikten sonra üst üste aldığı 2 mağlubiyet ile biraz durulmuş gibi görünüyor olsa da belki de bu haftanın en banko maçına imza atacak .Lampard’ın oynayamayacağını açıklanması can sıkıcı olsa da Mavilerin bu sezonki asıl hedefinin CL olacağını düşündüğümüz de onun açığı kapatılacaktır.

Geçen sezondan 3 gömlek altta futbol oynayan Marseille , hafta sonu aldığı Sochaux galibiyetiyle biraz rahatlamış görünüyor.Felaket sezon başına oranla yükseldikleri söylenebilir.Yine de üst düzey bir takım karşısında tutunabileceklerini söylemek biraz hayalperestlik olur.

Chelsea’nin haftanın 1 numaralı bankosu olacağını düşünüyorum fakat skor ne olur kestirmek güç.

Braga Shakhtar Donetsk Maçını Canlı izle - 28.09.2010

Braga Shakhtar Donetsk Maçını Canlı izle - 28.09.2010

Braga’nın,Emirates’te aldığı 6-0’lık skor buraya kadar geldikleri yolda aldıkları skorları unutturdu.Portekiz temsilcisi Sevilla ve Celtic gibi tecrübeli ve önemli takımları eleyerek hakkıyla bu noktaya geldi ve tek maçla gözden çıkarılmamalı.

Shaktar ,Grup maçlarına galibiyet ile başlamasını bildi.Hafta sonunda deplasmanda aldıkları Metalist galibiyetiyle güven tazelemeyi başardılar.Luce’nin prensip olarak önce gol yememeyi benimsediğini unutmamak gerek zira rakibin aldığı ağır yenilgi bizlere Shaktar’ın daha ofansif oynayacağı yanılgısını yaratabilir.

Tahmin yürütmenin oldukça zor olduğu bir mücadele..Braga ilk maçın izlerini silme Shaktar’ta başarılı açılışın devamını getirme amacında.Açıkçası beraberlik ihtimalinin yakın olduğu bir karşılaşma olacağını düşünüyorum.

Auxerre Real Madrid Maçını Canlı izle - 28.09.2010

Auxerre Real Madrid Maçını Canlı izle - 28.09.2010

Bu maç ile ilgi söyleyebileceğim net bir nokta varsa o da Real Madrid’in bu maçı kaybetmeyeceği.Beyaz Şimşekler Mourinho yönetiminde gol yemeyen bir ekibe dönüşmeyi kısa sürede başardı ama ofansif olarak aynı oranda etkili olduklarını söylemek zor.Mourinho’nun transfer dönemi kapanmadan yana yana forvet aramasının sebebi geçtiğimiz haftalarda net bir biçimde ortaya çıktı zira Higuain ve Benzema kaçırdıkları gollerle saç baş yoldurmaya devam ediyorlar.Açıkçası bu sistem ve bu forvetlerle Real pek çok beraberlik alacak gibi görünüyor.

Auxerre CL seviyesinde oynamasına rağmen sınırlı bir takım ve Real ayarında bir savunmaya gol atmaları çok kolay görünmüyor.Zira geçen sezonun formda ismi Jelen hala form tutabilmiş değil.

Açıkçası Madrid’e belli olmaz ama bu maçta 3 gol atabileceklerini düşünmüyorum.Alt skoru sürpriz olmaz.

Ajax Amsterdam Milan Maçını Canlı izle - 28.09.2010

Ajax Amsterdam Milan Maçını Canlı izle - 28.09.2010

Real Madrid deplasmanına iddaalı gidip tarihi farktan ucuz kurtulan Ajax evinde bir başka devi ağırlıyor.Bu maçta Madrid’teki kadar aciz olmayacakları aşikar olsa da Milan’ı devirebilecek potansiyeli gösterebilecekleri şüpheli.Suarez’in dönüşü kuşkusuz onlar için büyük bir artı olacaktır.

Milan transfer sezonunda kurduğu harika ofansif kadronun ekinlerini almaya başlamış gibi.Özellikle Zlatan adeta yeniden doğmuş gibi görünüyor.Her takım karşısında gol bulabilecek bir hücum ahengine sahip olsalar da aynı şeyi defansif olarak söylemek zor.Kalelerinde kolay pozisyonlar veriyorlar.

Ajax, Madrid’deki gibi kendini bilmez bir oyun oynarsa sahadan yine boynu bükük ayrılır.İç sahada şimdiye kadar oynadığı 5 resmi maçta 16 gol atan kırmızı beyazlılar ile oynadığı bütün resmi deplasman maçlarında gol yiyen Milan’ın mücadelesi gollü geçecektir.

Spartak Moscow Zilina Maçını Canlı izle - 28.09.2010

Spartak Moscow Zilina Maçını Canlı izle - 28.09.2010

Beraberlik kokusunun keskin olduğu bir maç.Ev sahibine verilen yüksek oranlarda bunun işareti.Eski günlerini arayan Spartak toparlanma emareleri gösterse de ofansif olarak hala çok etkili değil.Yine de ev sahibi avantajlarını kullanacak kadar etkili olacaklardır.

Chelsea karşısında alınan yenilgi tabi normal sonuç.Bununla birlikte Zilina’nın elemelerin ardından performansında düşüş olduğunu da görüyoruz.Hafta sonunda Strada karşısında alınan beraberlik takımın bu maça olan konsantrasyonun bir göstergesi mi yoksa düşük formun devamı mı bunun kararını vermek zor.

Spartak,Zilina’ya karşı daha efektif ve güçlü bir takım olsa da sağlam savunması ile dikkat çeken Zilina’yı açmakta zorlanabilir.Özellikle erken bir gol olmaz ise Zilina en az bir puanı kopartacaktır.Beraberlik tercih etmeyenler için ise alt veya açılırsa ev sahibi çifte şans tercihi mantıklı.

Bora Duran İçerim Ben Dinle - Yeni Video Klip izle

Bora Duran İçerim Ben Dinle

Sanatçımız Bora Duran'ın söylemiş olduğu İçerim Ben şarkısını sitemizden online olarak dinleyebilirsiniz. Bora Duran İçerim Ben Dinledikten sonra yorumlarınızı unutmayıanız.İyi seyirler dilerim.


Ceynur Tanrı Beni Duydu Dinle - Yeni Video Klip izle

Ceynur Tanrı Beni Duydu Dinle

Sanatçımız Ceynur'un söylemiş olduğu Tanrı Beni Duydu şarkısını sitemizden online olarak dinleyebilirsiniz. Ceynur Tanrı Beni Duydu Dinledikten sonra yorumlarınızı unutmayıanız.İyi seyirler dilerim.


Mişa Uğurlar Olsun Dinle - Yeni Video Klip İzle