29 Eylül 2010 Çarşamba

Metin Arolat Sarı Saçların Dinle - Yeni Video Klip izle 2010

Metin Arolat Sarı Saçların Dinle

Sanatçımız Metin Arolat'ın söylemiş olduğu Sarı Saçların şarkısını sitemizden online olarak dinleyebilirsiniz. Metin Arolat Sarı Saçların Dinledikten sonra yorumlarınızı unutmayıanız.İyi seyirler dilerim.


Şevval Sam Sarhoş Dinle - Yeni Video Klip izle

Şevval Sam Sarhoş Dinle

Sanatçımız Şevval Sam'ın söylemiş olduğu Sarhoş şarkısını sitemizden online olarak dinleyebilirsiniz. Şevval Sam Sarhoş Dinledikten sonra yorumlarınızı unutmayıanız.İyi seyirler dilerim.


Valencia Manchester United Maçını Canlı izle - 29.09.2010

Valencia Manchester United Maçını Canlı izle - 29.09.2010

Günün en zorlu maçlarından biri.La Liga zirveye yerleşen Valencia oynadığı futbol ve topladığı puanlarla hiçte sezon başı en iyi oyuncularını satıp 55 milyon € kar yapmış bir takım izlenimi vermiyor aksine daha da kuvvetlenmiş gibiler.

ManU ise son yıllarda kendi standartlarına içerisinde son 5 yılın en zayıf konumunda görünüyor.Gerek Wayne Rooney’in kişisel problemleri gerek savunmada ki konsantrasyon eksikliği ve basit hatalar gerekse artık yaşlanan Scholes ve Giggs’e hala fazlasıyla bel bağlanıyor oluşu düşündürücü. Yine de Kırmızı Şeytanlar hiçbir zaman hafife alınmamalı.

Deneyimli menajer bu maçla birlikte birden bire Valencia’nın 6 puan gerisine düşme riskini almyacaktır.Utd bu maçta yenilmemek için elinden geleni yapacaktır.Bununla birlikte İspnaya’da çıktıkları 18 maçta sadece 1 galibiyet alıp 8 beraberlik ve 9 yenilgi gördüklerini de ekleyelim.Formda Valencia dikkatli olduğu takdirde bu sezon deplasmanlarda son derece başarısız olan Utd’den 3 puanı alabilir.

Tottenham Twente Maçını Canlı izle - 29.09.2010

Tottenham Twente Maçını Canlı izle - 29.09.2010

Tottenham çok kötü bir dönemden geçiyor.Kadroda yer alan 6 stoperden 5’inin aynı anda sakatlanması ve bu mevkide yine hafifte olsa sakatlığı bulunan sağ bek Corluka’ya şans tanınması endişlenmek için yeterli.Bu eksiklere Defoe’de eklenince Redknapp’ın sıkıntısı bir kat daha artıyor.Lig ve kupada üst üste 2 derbinin kaybedilmesi de moralleri altüst etmiş durumda.

Steve McLaren ile büyük başarılara imza attıktan sonra Preud’homme yönetiminde kaldığı yerden yola devam eden Twente hafta sonunda şanssız bir kayıp yaşadı ve Ajax ile 2-2 berabere kaldı.Özellikle hala bu seviyede bir takımda nasıl kalecilik yaptığını anlamadığım Mihaylov’a kalecilikten gelme Proud’homme’un ne kadar katlanacağını merak ediyorum.

Tottenham savunmasının felaket durumu,Twente’nin bu maç için iştahını kabartacaktır.Aynı şey Tottenham içinde geçerli zira gelen her topu içeri alma potansiyeli olan Mihaylov kalede olacak nüyük ihtimalle.Gollü bir maç olacaktır.

Schalke 04 Benfica Maçını Canlı izle - 29.09.2010

Schalke 04 Benfica Maçını Canlı izle - 29.09.2010

Schalke’de neler olduğunu anlamak güç takım her geçen hafta kötüye gidiyor ve kriz çözmesi ile ünlü Magath’ın eli kolu bağlanmış gibi.Bundesliga’da 17. sırada yer alan Schalke’de bazı şeylerin değişmesi gerektiği ortada.Son olarak iç sahada M’gladbach karşısında 2-0 geri düşüp rakip 10 kişi kaldıktan sonra beraberliği kurtaran MAgath’ın öğrencilerini zor günler bekliyor.

İşler Schalke’de olduğu kadar olmasa da Benfica’da da iyi gitmiyor. Ligde 6 maçta aldıklar 3 mağlubiyet oldukça şaşırtıcı. Bununla birlikte Lisbon derbisi ile bir çıkış yakaladıklarını da söyleyebiliriz. Defansif olarak ta bu aralar epey aşama kaydettiler.

Schalke’nin hücum sistemi tam bir kaosa dönmüş durumda.Çok yetenekli ileri uç oyuncuları olmasına rağmen topu 3. bölgeye taşımakta oldukça zorlanıyorlar.Bu bağlamda Benfica’nın sıkı savunma ile puan alabilirler.Tahminim 2,5 altı biteceği yönünde.

Rangers Bursaspor Maçını Canlı izle - 29.09.2010

Rangers Bursaspor Maçını Canlı izle - 29.09.2010

Teknik direktör Smith’in sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamasıyla,tecrübeli menajer yönetiminde son sezonuna fırtına gibi giren Rangers ligde 6 maç sonunda 6 galibiyet ile lider durumda.Bu 6 maçta kaydedilen 16 golde oldukça dikkat çekici.Man Utd maçında Old Trafford’dan beraberlik çıkararak dikkatleri üzerine çeken Rangers’da hedef geçen senelerde Avrupa’da alına kötü sonuçların izlerini silmek olacak.

Ertelenen G.Antep maçına rağmen 1 maç eksiği ve 2 puan farkla zirvede yer alan şampiyon Bursaspor’da işler yolunda gidiyor.Valencia karşısında tecrübesizliğin ve o maç için yazdığım yazı da belirttiğim üzere yabancı oyuncuların kalite olarak takımı bir üst seviyeye çıkaramamasının cezasını çektiler.Daha denk bir rakip olan Rangers karşısında o kadar kolay dağılmayacaklardır.

Temsilcimiz eğer heycanına yenik düşmez ve oyun disiplininden kopmaz ise istediği puana ulaşabilir. Bununla birlikte Old Trafford’da ManU’ya kafa tutan Rangers işin ucunu kolay bırakmayacaktır.Tahminim Bursa’nın daha dikkatli olacağı ve 1 puanı korumaya çalışacağı yönünde.Alt bitmesi sürpriz olmaz.

Panathinaikos Fc Cobenhagen Maçını Canlı izle - 29.09.2010

Panathinaikos Fc Cobenhagen Maçını Canlı izle - 29.09.2010

Haftanın banko maçlarından biri.Son dönemde özellikle defansta büyük sıkıntılar yaşayan Panathinaikos.Luis Garcia’nın kadroya girmesi ile hücumda ki etkinliğini arttırdı.Hala beklenenin altında bir performans gösteriyor olsalar da , bu seviye için Cobenhagen ile aradaki kalite ve tecrübe farkının kolay kolay kapanması olası görünmüyor.Yunan ekibi ateşli seyircisinin de desteği ile galibiyete uzanacak güce sahip.

Inter Werder Bremen Maçını Canlı izle - 29.09.2010

Inter Werder Bremen Maçını Canlı izle - 29.09.2010

Açıkçası Liverpool döneminden beri bir türlü ısınamadığım Rafa Benitez,Mourinho’nun 2 senede kazandırdıklarını 2-3 ay içerisinde yok edecekmiş gibi duruyor.Mourinho döneminde bile ofansif olarak çok daha parlak performanslar verirken Inter’in bireysel yetenek dışında opsiyonlarının olmaması düşündürücü.Hafta sonu alınan şanssız Roma mağlubiyeti belki bir şeylerin değişmesine ön ayak olur.

Werder Bremen , İtalya’ya Naldo,Frings,Fritz ve Pizzaro gibi hepsi ilk 11’de yer alan 4 oyuncusundan yoksun olarak geliyor ve Mertasackher ile Pasanen’de iğne ile maça çıkmak durumunda kalacaklar.Böylesine bir maç için gerçekten büyük eksikler var.Bundesliga’da 6 maçta sadece 7 puan toplayabildiler ve maç başına 2 golden fazla yiyorlar.Schaaf’ın çözmesi gereken pek çok problemi olduğu ortada.

Inter ilk maçta deplasmanda Twente’yi yenememiş ve lige iyi bir başlangıç yapamamıştı.Bu karşılaşmada zaten üstün olan iç saha performanslarını ortaya koyup 3 puanı alacaklardır.

Hapoel Tel Aviv Lyon Maçını Canlı izle - 29.09.2010

Hapoel Tel Aviv Lyon Maçını Canlı izle - 29.09.2010

Sık sık usanmadan İsrail takımlarının yükselişinden bahsediyorum.Hapoel,Maccabi gibi takımlar çokta iyi olmayan kadrolarına rağmen Avrupa’da önemli işler yapmaya başladılar özellikle iç sahada ateşli seyirci desteği ile etkili olabiliyorlar.

Fransa Ligi uzun süredir zirveyi elinde bulunduran takımlar için felaket bir şekilde gidiyor.Marseille,Bordeaux,Auxerre gibi takımlar büyük düşüşler gösteriyorlar.Son olarak haftasonunda St Etienne’e yenilen takımda taraftarlar ve teknik direktör Puel’in arası epey açılmış durumda.Bu maç için Delgado,Lisandro,Makoun,Ederson gibi pek çok önemli oyuncusu eksik olan Lyon’u zorlu bir mücadele bekliyor.

Açıkçası Lyon ne olursa olsun çok tecrübeli bir takım en ufak hatayı affetmez ama dediğim gib yükselişte olan Hapoel bir sürpriz yapabilir.

Rubin Kazan Barcelona Maçını Canlı izle - 29.09.2010

Rubin Kazan Barcelona Maçını Canlı izle - 29.09.2010

Rubin Kazan geçen sene Barca’dan 4 puan koparan kimliğinden uzak görünüyor olsa da hala ciddiye alınması gereken bir ekip.Alınan yeni oyuncular çok önemli isimler ve biraz daha zaman ihtiyaçları var.Bu süreçte bu maçtan çıkaracakları 1 puan işlerine gelecektir.

Barcelona ilginç bir şekilde iç saha da son 4-5 sezondakinin aksine çok zorlanmaya başladı.Artık rakiplerin açmak konusunda daha az efektif gibiler.Deplasmanlarda yine bilindik performanslarına dönüyor olsalar da özellikle Hercules ve Sporting maçlarında S.O.S verdiler.Bu maç için her ne kadar oynaması beklenmese de Messi’nin kadroya alınması takım içerisinde pozitif bir etki yapacaktır.

Zorlu bir maç.Barca geçen sezondan kalma hesabı kapatmak isteyebilir ama bu maç onlar için bir ölüm kalım maçı değil ve 3 puan için çokta ısrarcı olmayacaklarını düşünüyorum.Büyük ihtimalle geçtiğimiz sezonki gibi kısır bir maç göreceğiz.İlk yarı beraberlik yada alt skorları denenbilir.