3 Ekim 2010 Pazar

Sevilla Atletico Madrid Maçini Canli izle - 03.10.2010


Sevilla klasik bir biçimde teknik direktör değişiminin faydasını ilk maçta gördü ve Dortmund’u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Manzano’nun takımı toparlayacağını düşünüyorum ama bu süre ne kadar zaman alır onu kestirmek şimdilik zor. Yine de oturmuş bir kadrosu olan Sevilla için işler bundan sonra daha iyi gidebilir.

Atletico Madrid ise sezona flaş bir şekilde giriş yapmıştı ama ilerleyen haftalarda düşüş gözlenmeye başladı. Özellikle Forlan, Agüero, Simao, Reyes gibi takımın yıldızlarının form durumu düşük. Bu da takımın hücum gücünü sıfıra yaklaştırdı. Godin’in de sakatlanması savunma açısından önemli bir handikap yine De Gea’nın mükemmel formu ve savunmanın bu sezon oturmuş, dengeli yapısı bu açıdan sorunları azaltıyor. Ligde yine de 5 maç sonunda Valencia ve Barça maçları dışındaki kayıplar hariç görüntü iyi.
Sevilla’nın özellikle son yıllarda içerdeki maçlarda Atletico’ya karşı bariz bir üstünlüğü var fakat bu seneki görüntü biraz daha Atletico’dan yana. Atletico’nun Sevilla deplasmanından puan almasını bekliyorum.

Sevilla Atletico Madrid Macı izle, Sevilla Atletico Madrid Maçı kaç kaç, Sevilla Atletico Madrid Maçını bedava izle, Sevilla Atletico Madrid Maçını canlı izle, Sevilla Atletico Madrid Maçını canlı seyret, Sevilla Atletico Madrid Maçını izle, Sevilla Atletico Madrid Maçını online izle, Sevilla Atletico Madrid Maçını seyret, Sevilla Atletico Madrid Maçının kadroları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder