3 Ekim 2010 Pazar

Getafe Hercules Maçini Canli izle - 03.10.2010


Getafe’nin şaşılası istikrarsız görüntüsü sürüyor. Ligde kazanmaları beklenen maçı kaybedip, kaybeder denilen maçı kazanıyorlar. Aynı istikrarsızlık Avrupa Liginde de sürüyor ve hafta içi Young Boys’a da kaybettiler. Getafe’nin gol açısından da istikrarlı olduğunu söylemek zor ama son birkaç maçta gol atmakta zorlandıkları dikkat çekiyor.

Hercules ise lige iyi girdi. İçerde iki maç kaybettiler ama bunlar Valencia ve Athletic maçlarıydı. Deplasmanda ise Zaragoza ile 0-0 berabere kaldılar ve Barça’yı Nou Camp’da 2-0 yenerek büyük bir sürpriz yapmışlardı. Hercules’de kaleci Calatayud’un yüksek performansı da takımın gücünü artırıyor. Hercules, savunmada hayli başarılı. Son haftalarda zor gol atan Getafe’nin bu savunmayı geçmesi zor olabilir. Hercules, sahadan puan çıkaracak forma sahip. 0-2 çifte şans düşünülebilir.

Getafe Hercules Macı izle, Getafe Hercules Maçı kaç kaç, Getafe Hercules Maçını bedava izle, Getafe Hercules Maçını canlı izle, Getafe Hercules Maçını canlı seyret, Getafe Hercules Maçını izle, Getafe Hercules Maçını online izle, Getafe Hercules Maçını seyret, Getafe Hercules Maçının kadroları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder