2 Ekim 2010 Cumartesi

Valencia Athletic Bilbao Futbol Maçını Canlı izle - 02.10.2010


Valencia Athletic Bilbao Futbol Maçını Canlı izle - 02.10.2010

Hafta arası ş.ligi maçında M. United karşısında 85. Dakikada yediği golle, Mestella’da maçı 1-0 kaybeden Valencia, bu sezon ilk yenilgisini almış oldu. Ligdeki performansları ise mükemmele yakın. Valencia’nın ligde ve ş.liginde geride kalan maçlarda özellikle deplasman maçlarında daha etkili olduğunu gördük. Ligde üç ve ş.ligindeki tek deplasman maçını toplam 11 gol atarak kazanan Valencia evinde ise oynadığı ikisi lig üç maçta sadece 2 gol atabildi. Bu da dikkate değer.
Athletic lige zor fikstürle başlayan takımlardan. Athletic evinde çok etkili bir takım fakat bu sezon içerdeki iki maçında Barça ve Atletico Madrid’e kaybetti. Athletic’in en dikkat çeken yapısı ligdeki birçok takımın aksine savunmadan önce hücumu düşünmeleri. Bu da onların maçlarının gollü geçmesine neden oluyor. Bu maçta Amorebieta gibi çok önemli bir savunma oyuncusundan yoksun olacaklar.
Athletic’in açık futbolu maçın gollü geçmesine neden olur düşüncesindeyim. Valencia evinde kazanmak için şanslı ama Athletic’de yabana atılacak bir takım değil. Önce üst, sonra Valencia.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder