2 Ekim 2010 Cumartesi

Manisaspor Kayserispor Maçını Canlı izle Süper Toto Süper Lig 02.10.2010


Manisaspor Kayserispor Maçını Canlı izle 02.10.2010

Hikmet Karaman ile büyük bir çıkış içerinde bulunan Manisaspor'un konuğu Cangele'nin sakatlığından sonra sıkıntılı günler geçiren Kayserispor olacak.

Manisaspor yeni teknik direktörü ile 2'de 2 yapmasını bildi. Ancak özellikle izlediğim Trabzonspor maçında birazda şanslı olduklarını söylemek istiyorum. Çok fazla orta sahayı boş bırakmışlardı ve sorun yaşadılar. Ancak Sivasspor karşısında Simpson'ında üstün performansı ile 3 puanı rahat kazanmasını bildiler. Ancak bu maçta da Simpson, Isaac ve Makakula ile maça başlarlarsa sıkıntı yaşayabilirler. Koşan rakibi bozan bir orta saha onları çok zor durumdalara düşürebilir.

Kayserispor'u son maçta izledim. Takım savunmasını iyi yapıyorlar. Orta sahada çok koşan oyunculara sahipler. Selim özellikle duran topları çok etkili kullanıyor. Santana gibi önemli bir ön liberoya sahipler. Zalayeta ilerde çok etkili değil. Eski gücü yok. Bu da takımın hücumda zorlanmasına neden oluyor. Maçın kontrollü geçeceğini düşünüyorum. Makakula eski takımına karşı gol bulmak isteyecektir. Şansıda oldukça fazla görünüyor ancak ilk yarıda eşitliğin bozulmayacağını düşünüyorum. Tahminim ilk yarı beraberlik olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder