4 Ekim 2010 Pazartesi

Facebok Kayıt Ol,Facebok Giriş


Dünyadaki facebook çılgınlığının ardı arkası kesilmiyor. Dünyada en fazla facebook kullanıcısının 2. büyüğü türkiye olarak açıklandı. Milyonlarca insani bilgisayar basina bağlayan facebook adeta siyasi, kültürel ve her alanda yer alan mahalefet catişmalarinin ilgi odaği oldu.

Internet ve bilgisayarla hiç tanişmamiş insanlarin bile facebook sayesinde günümüzün teklonojisiyle taniştiği gün geçtikce ortaya cıkıyor. Sosyal ağ imlemesinin başını çeken site türkiyede en cok ziyaret edilen 2. site olarak biliniyor.

Google aramalarinda facebook kayit ol ‘mayi bilmeyen arkadaşlarimiz olduğunu düşünerekten bu başlığı açmaya karar verdik. Genelde google aramalarinda <> gibi kelimelerini ariyan kullanıcılara daha geniş kayit olma bilgilerini vermek istedik.

Facebook bilindiği gibi dünyanın en büyük sosyal ağı olma ozelliğini taşiyor. bu sosyal ağa kayit olmak insanlarimiz icin cokda zor olsa gerek 18 yaşini doldurmamişlari kabul etmiyorlar baştan söyleyelim. facebook’a kaydolmak icin;

Daha önce sizlere kısaca nasil kayit olacağinizi kısa ve öz olarak aciklamiştik. dahada açıklayıcı bir şekilde bir kez daha sizlere facebook’a nasil kayit olacağinizi anlatmak istedik.

Öncelikle gerekli olan sizlere sorulan adınız – soyadınız ve kimliğinizle ilgili bilgiler. bunlar yaş, şehir, cinsiyet v.s bilgileri doldurduktan sonra sayfanin altinda kodu girerek devam diyorsunuz ve artik sizde bir facebook sosyal ağı üyesi’siniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder