29 Eylül 2010 Çarşamba

Rangers Bursaspor Maçını Canlı izle - 29.09.2010


Rangers Bursaspor Maçını Canlı izle - 29.09.2010

Teknik direktör Smith’in sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamasıyla,tecrübeli menajer yönetiminde son sezonuna fırtına gibi giren Rangers ligde 6 maç sonunda 6 galibiyet ile lider durumda.Bu 6 maçta kaydedilen 16 golde oldukça dikkat çekici.Man Utd maçında Old Trafford’dan beraberlik çıkararak dikkatleri üzerine çeken Rangers’da hedef geçen senelerde Avrupa’da alına kötü sonuçların izlerini silmek olacak.

Ertelenen G.Antep maçına rağmen 1 maç eksiği ve 2 puan farkla zirvede yer alan şampiyon Bursaspor’da işler yolunda gidiyor.Valencia karşısında tecrübesizliğin ve o maç için yazdığım yazı da belirttiğim üzere yabancı oyuncuların kalite olarak takımı bir üst seviyeye çıkaramamasının cezasını çektiler.Daha denk bir rakip olan Rangers karşısında o kadar kolay dağılmayacaklardır.

Temsilcimiz eğer heycanına yenik düşmez ve oyun disiplininden kopmaz ise istediği puana ulaşabilir. Bununla birlikte Old Trafford’da ManU’ya kafa tutan Rangers işin ucunu kolay bırakmayacaktır.Tahminim Bursa’nın daha dikkatli olacağı ve 1 puanı korumaya çalışacağı yönünde.Alt bitmesi sürpriz olmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder