28 Eylül 2010 Salı

Basel Bayern Munih Maçını Canlı izle - 28.09.2010


Basel Bayern Munih Maçını Canlı izle - 28.09.2010

Haftasonunda 9 kişi kaldığı maçta Zurich’i 4-1 ile geçerek üst üste 7 puan kaybının ardından moral bulan Basel sahasında Alman Devi Bayern’i ağırlıyor.Maç fazlası ile Luzern’in 2 puan gerisinden takibin sürdüren Fink’in öğrencileri Cluj deplasmanında kaybederek başladıkları CL’de ilk puanlarını alma amacında.

Robben’den sonra Ribery’nin de ciddi sakatlığı ile sarsılan Bayern ligde de son derece istikrarsız sonuçlar almaya devam ediyor.Hafta sonunda Allianz Arena’da lider Mainz’a kaybederek büyük bir şok daha yaşayan Bavyeralılar ligde 9. sırada ve Mainz’ın 10 puan gerisinde yer alıyor.Bayern’in 2 yıldızın yokluğunda Schwansteiger’in de Alman Milli takımındakinden daha defansif oynaması ile özellikle kreatif olarak büyük sıkıntı yaşadığı ortada.

Basel için olabilecek en iyi senaryolardan biri gerçekleşmiş durumda.Robben ve Ribery’siz bir Bayern ligde aldığı kötü sonuçlarla moralsiz olarak İsviçre’ye geliyor.Geçen sene yine böyle bir dönemde İtalya’da Juventus’u 4’ledikleri unutulmamalı tabiî ki ama ben Basel’in bu maçtan puan çıkarabileceğini düşünüyorum.Uzak durulması akıllıca olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder