1 Ekim 2010 Cuma

Vitesse Willem II Maçını Canlı izle - 01.10.2010


Vitesse Willem II Maçını Canlı izle - 01.10.2010

Haftanın açılış maçında ligin iki zayıf ekibi karşı karşıya gelecek. Vitesse son iki haftada topladığı 4 puanla toparlanma sinyalleri vermeye başladı. Ajax’dan kiralanan Aissati ile Chelsea’den kiralanan Matic yavaş yavaş Vitesse’nin orta sahasını kuvvetlendirmeye dirençli bir hale getirmeye başladı. Yine orta sahada 20 yaşındaki Propper’de Vitesse’nin dikkat çeken başka bir ismi. Excelsior deplasmanından alınan galibiyetle üst sıralara tırmanmak ve seri yakalamak için moral kazandılar.
Willem iki senedir devam eden düşüşünü bu sene artık ligin dibine demir atarak so noktaya getirdi. Ciddi finansal krizleri var. Takım bir türlü oturtulmadı. En büyük yıldız Demouge bile satıldı ve mucize olmazsa birkaç sene öncesinin Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Willem’i seneye Jupiler’de izleyeceğiz.
Vitesse’nin son haftalardaki çıkışı dikkat çekici. Karşılarında ise deplasmana gelecek zayıf bir rakip var. Maçın mutlak favorisiler ve bende karşılaşmadan galibiyetle ayrılacaklarına inanıyorum. Vitesse galibiyetinin yanında 2.15’lik oranı ile bir de ALT tercihine sürpriz girmenizi tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder