16 Ekim 2010 Cumartesi

Feyenoord Twente Maçini Canli izle 16.10.2010


Küçülen büyük ve onun yerini almaya çalışan rakibinin maçı!

Feyenord son senelerde olduğu gibi yine lige çok kötü bir giriş yaptı. Tarihlerinin en kötü sezonbaşlangıçlarını yaşadılar diyebiliriz. Takımda maç içinde maçı değiştirebilecek tecrübeli bir ayağaihtiyaç var. Genç yıldızlar baskıyı da yiyince güvenlerini kaybettiler ve her maç daha da kötü oynuyorlar. Seyirci de artık takımdan umudunu kesmiş durumda. Ajax’la oynanan Hollanda’nın en büyük derbisi olan maçta bile stattaki boşluklar dikkat çekiyordu.
Twente kendisine bu sezon rakip olabilecek ve üst sıralarda dengeleri değiştirebilecek Groningen’i yenerek moral buldu. Geçen seneye göre daha istikrarsız bir görüntü çiziyorlar. Feyenord’u yenerek onların yerini aldıklarını da göstermek niyetindeler. Hafta içi oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçı onlar için handikap olabilir.
Haftanın zevkli ve zor maçlarından biri. Uzak durmanızı tavsiye ederim. Feyenord ilk dakikalarda bir gol bulup patlama yapabilir ama tersi durumunda fark da yiyebilir. Sonuç bahsinden uzak durarak ÜST tercihine yönelmek de fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder