19 Ekim 2010 Salı

Ajax Amsterdam Auxerre Maçini Canli izle 19.10.2010 Şampiyonlar Ligi


Ligde ilk yenilgisini 2 hafta önce Uthrect karşısında kendi sahasında alan Ajax zaten üst üste gelen Twente ve Milan maçlarında ki kayıplarla yenilginin sinyallerini vermişti.Geçtiğimiz hafta sonunda ise belki de jer daim ligde en rahat yendikleri takım olan Nac Breda’yı bir kez daha 3-0’lık skorla yenerek rahat bir nefes aldılar.Bundan sonraki süreç adına gruptan çıkmak en azından Uefa’ya katılmak için mutlaka kazanmaları gereken bir maç.En son 11 Eylül’de gol atan Suarez’in yeniden golle buluşup moral bulmasıda bu maç öncesi sevindirici haber.


Fransa liginde 17. Sırada yer alan Auxerre için bu senenin sonu zor gelecek gibi görünüyor.Sonolarak kendi sahalarında Bordeaux’ya son 20 dakika 1 kişi fazla oynamalarına rağmen yenilmekten kurtulamadılar.Arles karşısında bir nebze olsun toparladıkları moralleride yeniden bozulmuş durumda.

Zorlu bir mücadele.Ajax’ın daha formda olduğu ortada.Ligde çok zor bir durumda olan Auxerre’in artık dikkatini daha çok Ligue 1 ‘e yönelteceğini düşünüyorum.Ev sahibi favori.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder